Při instalaci předchozích generací antén Orcave 3010yyy bylo doporučeno ponechávat na vlnovodu fólii, která chránila vnitřek vlnovodu před nečistotami a vlhkem, obzvláště při manipulaci.
Pro antény řady Orcave 32xxyyy (Arkivator) je vhodné tuto ochrannou fólii před nasazením ODU (mikrovlnné jednotky) odstranit!
Stejná fólie je i na vstupním otvoru mikrovlnné jednotky. Tu neodstraňujte!
v ceniku v sekci pronajmu mate uvedeny spoje s prenosovou kapacitou 34M, existuje varianta kde bych si od vas mohl tento spoj na nejakou dobu pronajmout a pote ho cely odkoupit?
Jedna se mi o to ze ne vsude je potreba vyssich prenosovych kapacit a tento spoj jsem uz u vas standartne v prodeji nikde nenasel....
proc spoj neni v normalni ceniku, ale pouze na splatky?
100k za spoj s antenama 60cm to neni spatne - uz je to nejaka doba co jsme se ptal na citlivost - kdyz se pisnite rychlosti proc ne citlivosti - citlivost je stejne dulezita u pojitek jako rychlost.
(nevim kcemu bude rychly spoj s citlivosti napr. -60 no mozna na par metru)
bylo by mozne uvest k dane rychlosti i citlivost pojitka??
Dekuji
Taky by me ty parametry zajimaly. Inu preci prodavat auto s kolonkou "Spotřeba" vyplněnou slovy:" Tak ňák" není uplně OK, zákazníci se mě na to ptají a odpovědi typu: Menší než velká už mě nebaví.
No vidite a treba Rolls-Royce vyrabel jeste nedavno auta s udajem vykon: dostatecny. Nehlede na jiste dobrou naladu autoru kteri udavaji spotrebu sportovniho vozu s preplnovanym 3litrovym motorem na 9l
PS: kalkulacka na vypocet kvality spoje je na webu orcave.com
Zdravím,
zaujal mě spoj 1S10 tj. 149Mbs čisté propustnosti který je dle výrobce na stránkách od 29.08. 2009 .Volal jsem si pro další info neb jsem se zkrátka nespokojil jen stím co udává o spoji základní popisek.Bohužel zatím bezvýsledně.Prosím jste sto doplnit o spoji následující:
1.Zařadit jej do konfigurátoru tras na svých stránkách.
2.Citlivost spoje (snad je lepší jak u řady 2222) nejlépe obvyklý datasheet.
3.Umí přepínat sám na nižšší rychlosti (jaké?) při změně signálu (např. vlivem povětrnostních podmínek na trase)
Dodatelnost je sice až tuším po novém roce,ale přesto je to dobré vědět,cena zdá se v současnosti sympatická,tedy až na to informační fopa držím palce .