Škoda pro mě....např. pilotní nabídka Racomu platí na obědnávku do konce Listopadu...tedy mi technické srovnání v prosinci už nebude nic platné :( . Šlo mi hlavně o ty citlivosti aby to nedopadlo zase jako s 2222 :(( .
Je to stejně divné,mít rozebranou várku a nemít ani spec.
Jak se to vezme...dá se to nazvat i určitou neseriozností. Přijde nato jak se nato kdo dívá.Nicméně moji situaci při výběru to bohužel znesnadňuje velmi :( .
to Aldapo - zdar, kup si alcomu (mp155 s GE portem) a mas vyresene. Ja uz davno prestal resit tyhle firmy co porad jen neco slibuji ... proste uz na to kaslu a objednavam alcomy, tam aspon vim na cem jsem.
- development
- freenet, education
Čau Dade,nevidím to tak černě abych musel jít do Alcomy,leda by snad dala spec a konkurenceschopnou cenu aspoň v základu.Myslím že to Miracle napraví,jen já mám prostě smůlu vtom že to bude pro mě už asi s křížkem po funuse :( .Jestli má Alcoma někde cenu jako má na stránkách Miracle nebo Racom tak sem sní .
To je právě to včem se spolu Dade koncepčně rozcházíme...Ty nejsi sto sloučit cenu s dalšími parametry spoje ,kdežto u mě je cena podstatnou položkou při výběru spoje.
Tedy není nic tajného u Orcavu říci v současnosti dle jejich webu
80400 + antény
A Racom 119974 včetně 35cm antén po slevě za učast na prezentaci.
Alcoma by snad při svém jistě dobrém renomé také zvládla více nežli email a pokud ne jistě ji nevadí jak to tu kdo vnímáme.
Co řeším tu na foru je primárně nový a věřím že i zajímavý spoj od Orcavu,který bohužel je zatím takovým napůl blackboxem ikdyž se už tedy udajně prodává :( .
ano mas pravdu, ja az zas tak moc neresim cenu, protoze proste s alcomou jsem pokojen. Ty ceny co jsi uvedl jsou predpokladam bez dane ? anteny k orcave bude otazka tak 6 - 10 tis za jednu ? ... tudiz by to bylo - cca - kilo za orcave bez dane a 119 (s 35tkama) bez dane za ray ? ... no tak tim tuplem ted nemam co resit
Jinak co se Jakuba Rejzka tyka ... on proste na fora jako je toto rezignoval, nemam mu to ani tak za zle, kdyz kolikrat vidim co se tu deje. Ja jsem s nim v kontaktu po tel, pripadne po mailu .. a obcas, kdyz jede kolem zajdem na veceri ... rekl bych, ze uz jsem ho docela poznal a mam ho za feroveho cloveka, jeho pristup kdykoli sem mel nejaky problem byl naprosto skvely a proto ho muzu jen doporucit. Samozrejme pokud tady nekomu nesedl z toho ci onoho duvodu .... jsme jen lidi a ne kazdy sedi kazdemu ...
- development
- freenet, education
to Blax - obsah na offic webu je ubohy ... tento tyden se bude resit web novy ... tedy dohodne se zakazka na novy web. Ten stavajici je informacne v riti ...
- development
- freenet, education
Tož pane Peterka kdyby jste věděl jakou citlivost má ten 149Mbit Orcavu tak klidně přispějte s troškou do mlejna. V opačném případě otáčet nožem v ránách soupeřů mi nepřijde moc čestné ani prozíravé .
Vlastně první várka se už tedy rozebrala,tak snad tu někdo hodí brzy nějaké reference z praxe a s troškou štěstí to nebudou jen linky do 6km .