CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Ostrava > HW Router Linksys WRT54G
« 34567891011121314
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
ValXdater
Senior Member

Re: Re: Re: Re: 2 Shake: Příspěvek č. 129 

Neděkuj, poděkuj, až ti to pojede...

Old Post 03.02.2005 v 09:06
ValXdater je offline   Click Here to See the Profile for ValXdater   Find more posts by ValXdater   Click here to Send ValXdater a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101

Re: Re: Re: Re: Re: 2 Shake: Příspěvek č. 130 

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 03.02.2005 v 09:22
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
otho
Newbie

paterni spoj Příspěvek č. 131 

Old Post 03.02.2005 v 23:41
otho je offline   Click Here to See the Profile for otho   Find more posts by otho   Click here to Send otho a Private Message     Visit otho's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ValXdater
Senior Member

Re: paterni spoj Příspěvek č. 132 

Old Post 05.02.2005 v 13:56
ValXdater je offline   Click Here to See the Profile for ValXdater   Find more posts by ValXdater   Click here to Send ValXdater a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kajik
Newbie

Total lama hleda radu at nema Linksys pro paradu! Příspěvek č. 133 

Ahoj sikulove!
Precetl jsem cely tento thread, ale jsem trochu dezorientovan. Potreboval bych asi velice jednoduchou vec s nasim oblibenym WRT 54G. Nahradit jim PC router nyni bezici na Debianu. Problem je, ze mi sikovny linuxar router nakonfiguroval a ja jen sosam zaplaceny inet z Czfree do sve LAN. Tedy i kdyz mu drzim palce velice, linux jde zcela mimo moje chapani a zkratka a dobre - neumim.
Rad bych tedy prijimal inet z WiFi a routoval do vnitrni LAN svym novym WRT 54G. Predpokladam pouziti NAT a firewallu, vic nic moc zatim nepotrebuji (snad WPA?). A protoze jsem v tomto lama, potrebuji spravu pres web browser, odkud by bylo mozne provest veskera nastaveni.
Podle zastupcu Linksys totiz toto reseni neni mozne a nuti mne pouzit Linksys WET54G - Wireless Ethernet Bridge pro prijem WiFi a prevedeni na ethernet. Dale pak normalne jit do WRT 54G do WAN portu.
Z tohoto threadu citim, ze toto lze resit bez toho druheho zarizeni jen s WRTckem.
PROSIM, neposilejte mne googlit nebo hledat zde na foru uz tak je to pro mne vycerpavajici. Hledam jednoduche reseni, ktere zde muze nejaka dobra duse napsat na par radcich. Mejte, prosim, na pameti, ze kazdy umi neco jineho a ja holt v linuxu a WiFi zatim nefrcim.
Mam stazene vsechny FW o kterych se zde hovorilo, jen ktery bude pro mne nejlepsi?
DIKY za konstruktivni radu kazde dobre dusi (staci jedna duse, ktera napise vse potrebne). Prichazi v uvahu tez uplata za nakonfigurovani a rozchozeni, ale snad to zmaknu, kdyz bude postup :-)))

EDIT: Mam Firmware Version: v3.03.1
Jde ho pred flashnutim jineho zazalohovat, a kdyz ano, tak jak?

Naposledy upravil Kajik 05.02.2005 v 22:34

Old Post 05.02.2005 v 16:15
Kajik je offline   Click Here to See the Profile for Kajik   Find more posts by Kajik   Click here to Send Kajik a Private Message   Click Here to Email Kajik     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
otho
Newbie

Re: Re: paterni spoj Příspěvek č. 134 

Old Post 08.02.2005 v 13:02
otho je offline   Click Here to See the Profile for otho   Find more posts by otho   Click here to Send otho a Private Message     Visit otho's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dracula007
Newbie

Re: Re: paterni spoj Příspěvek č. 135 

Old Post 16.02.2005 v 19:18
dracula007 je offline   Click Here to See the Profile for dracula007   Find more posts by dracula007         Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ValXdater
Senior Member

Příspěvek č. 136 

Old Post 16.02.2005 v 20:12
xixitt
Newbie

Problem s klient módem Příspěvek č. 137 

http://www.xixitt.net/wifi

Old Post 21.02.2005 v 18:38
xixitt je offline   Click Here to See the Profile for xixitt   Find more posts by xixitt   Click here to Send xixitt a Private Message   Click Here to Email xixitt   Visit xixitt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shake
Moderator

Team Member: MOD

Příspěvek č. 138 

Jaky pouzivas mod? Podivej se na wl0_mode, pokud chces clienta v bridge rezimu melo by tam byt WET.

Old Post 21.02.2005 v 22:03
Shake je offline   Click Here to See the Profile for Shake   Find more posts by Shake   Click here to Send Shake a Private Message   Click Here to Email Shake     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xixitt
Newbie

Příspěvek č. 139 

http://www.xixitt.net/wifi

Old Post 22.02.2005 v 00:30
xixitt je offline   Click Here to See the Profile for xixitt   Find more posts by xixitt   Click here to Send xixitt a Private Message   Click Here to Email xixitt   Visit xixitt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gugo
Member

Příspěvek č. 140 

°°°°°°° Free neznamená zadarmo °°°°°°°

Old Post 22.02.2005 v 06:59
gugo je offline   Click Here to See the Profile for gugo   Find more posts by gugo   Click here to Send gugo a Private Message     Visit gugo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ValXdater
Senior Member

Příspěvek č. 141 

Old Post 22.02.2005 v 14:06
Shake
Moderator

Team Member: MOD

Příspěvek č. 142 

Old Post 22.02.2005 v 18:43
Shake je offline   Click Here to See the Profile for Shake   Find more posts by Shake   Click here to Send Shake a Private Message   Click Here to Email Shake     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ValXdater
Senior Member

Příspěvek č. 143 

Old Post 22.02.2005 v 19:35
Murdoc
Newbie

WRT54GS se nekamarádí s XI-626 Příspěvek č. 144 

mám celkem závažný problém, moje xi626 (klient) nespolupracuje s AP linksys WRT54GS. Přitom na WRT54G s totožným firmwarem jede bez problémů.

Karta se sice připojí na AP, signál je dobrý, ale to je vše. Nevezme nastavení přes DHCP ani nefunguje ruční nastavení konfigurace - nepingnu si ani bránu. Zkoušel jsem to ve WinXP i ve win98

netuším proč to nejde. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Old Post 04.03.2005 v 11:26
Murdoc je offline   Click Here to See the Profile for Murdoc   Find more posts by Murdoc   Click here to Send Murdoc a Private Message   Click Here to Email Murdoc     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:36.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 34567891011121314  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás