to jak je tam sporka-bankomat a jede se na cvicak.... a smer do prumyslovy zony?
(sry nebydlim tam moc... tak to tam neznam, xe rada priznam jako lama)
na 95%
takze budeme zakladat OS :( tomu jsem se chtel vyhnout, nicmene neni zbyti. Vcerejshek bylpomerne uspeshny dohadovaly se konkretni kroky. Ted davame dohromady penizky na paterni spojeni. Az budu mit vsechno v kupe - postnu zapis ze vcerejshka. Cekejte ho odpoledne.
edited
12.10.2004 Na Kotve
Pritomni - Ondra, Martin, Láďa, Petr (2x), Gookin
1. Nádraží
- je povoleno
- nutno spěchat - bude revize hromosvodů - zredivují nám zapojení bleskojistek zadarmo (LáďaG)
- zajistit vrtačku (PetrK) 13.10 17:30
- vyvrtat díry (PetrB LáďaG)
- 23.-24.10 přesun AP
2. Právní základ
- OS bude nutnost (PetrK, OndraCh, PetrB)
- neděle 14:00
3. Páteř
- nakoupit zařízení (MartinJ)
6x WAP 1966
6x Antena
3x Bleskojistka
100m kabel 155
20 konektorů
35kKč
sehnat do 20.10.
4. Napsání smlouvy na "nájem" a el. hodiny na Bahnhof, Norma, Sporka. Nejdrive na fyzicke osoby a jakmile bude OS, tak na právnickou osobu OS Klub UNET.
5. Konstrukce páteře - implementační práce (lezení po střechách).do konce listopadu
6. Další schůze 20.10.2004
- vybrání peněz
- odsouhlasení stanov OS
- review ůkolů z dnešní schůze
- personální obsazení přesunu Vočkova AP
Zdravím,
tak to jste mne docela překvapily čekal jsem že, to dáte dohromady z HMNetem tedy že budete součást.
Je tedy fakt že, já jsem se taky odtrh jsem registrován na ČTU ale, jsem členem HMNet takže jsem taková odnož.
Chci se zeptat budete si dělat i vlastní AS nebo budete využívat rozsahy přidělené pro Měcholupy, Uhřiněves a okolí tedy 10.41.0.X ??
Zdravím Karel
vzalo se moje SW AP a presouplo se na bytovky co jsou na nadrazi...
...co z toho ...bude se moct pripojit vic lidi, perspektivnejsi poloha na budovani linku prez Uhri .... od soboty jsem bez netu :(
...ale jen na chvilku doufam!!!
Rozsahy budem mit jak uvedl Gookin ovsem sam to asi dohromady nedam a otoceni anteny na HM chcem ...akorat je trosku problem s nastavovanim tucnaka a v tom budu potrebovat pomoc.
Nejsem si totiz jist ze staci jen prepsat ESSID a kanal... ...me to nefungovalo, ale to je jedno.
Takze tak...