Dobry den, bylo by pls mozne se na Vas napojit z ul. Pratelstvi 107 - 2patrovy dum hned za namestim smer Ricany, s prodejnou peciva - pokud bude prima viditelnost?
Hej Uhrineves!
Mrknete se prosim do node monitoru, konkretne na bod Uxmal.
Clovek, ktery potrebuje internet. V sitich se nevyzna, ale souhlasil by s umistenim AP a ma po dome pry hotove rozvody UTP. Chtel jsem ho puvodne pripojit na AP REDMEX, ale myslim ze je to zbytecne mnoho skoku a take uz zacina dochazet kapacita linku.
Postarejte se o nej, prosim.
RED
Gesendet: 16-2, 2:14
Před týdnem jsem se nastěhoval do ulice V bytovkách, na mapě už jsem jako "saybye"
Na střeše jsem ještě nebyl, ale předpokládám, že se tam v nejbližší době dostanu.
Trochu jsem pročetl tenhle thread a chtěl bych vás poprosit o nějaké stručné shrnutí. Jak to vypadá s vašim sdružením (kromě toho, že bylo založeno), mám jednat přímo s Vockem nebo Krkem (pokud na ne uvidim)?
POkud jde o me, tak zatim bych rad jen Clienta, ale jak jsem si vsiml, resil se tady v minulosti nedostatek AP. Pokud by moje poloha byla vyhodna rozhodne bych se zrizeni noveho AP nebranil (je-li tahle otazka jeste aktualni)
Bydlim v ulici K Dalnici, kousek od zeleznicniho prejezdu smerem na Pruhonice. Chtel bych se pripojit na AP Vocko, pripadne na nekoho jineho v Uh.
Vidim na panelaky u nadrazi, oblast kolem kostela, celou Blokandu, Petrovice, zacatek Benic (vice viz foto v Node monitoru)
Uff,,,, dalo mi to praci, přečíst kompletne toto forum. (cetl jsem to celkem cca. tejden :-) )
1) Ale ted k veci mame kancl v ulici Čtyřkolska, jsou to ty nejmensi rodine domky, takze vyhled nic moc :-( - vyhled je spis na Ricany,,, Mam moznost vybudouvat u me AP, neni problem strechu mam volne pristupnou, tak jsem pro.
2) Jak to to vypada s OS?
3) Mam moznost dostat do Uhříněvse pomerne vyhodnou konektivitu, jesli by byl zajem pro cele OS. Kolik je vas ted pripojenech?