doufám, že nejste zdeptaní, že za chvilku začne škola (já už to mám dávno za sebou a přijdete v hojném počtu na již tradiční sraz Kobyliského CZFree.Net, konající se jako každou 1. středu v měsíci od 19 hod. v Pivnici Ládví tj. v kulturním domě.
Jsem tu nový, a rád bych se připojil. Na mapě jsem vyznačil svůj bod (guapo). Je to v Přemyšlenké ulici a mám přímou viditelnost na APčko Tomcat-Berk. Bohužel se mi ale nepodařilo kontaktovat nikoho kdo má tohle APčko na starosti. Respektive mi zatim neprišel žádný mail s odpovědí. Můžete mi dát někdo nějaký kontakt? ICQ, tel., kdy máte srazy v hodpode) nebo něco takoveho... Dik
AHoj, rad bych se pripojil k CZFree, ale hledam ¨zatim nejake vhodne AP. Jsem bod "vitves" a viditelnost mam asi nejlepe na AP Davidkova. Na "monitoru" jsem se docetl, ze patri "djdodovi". Otazka zni, zda je tedy mozne se prave k tomuto AP pripojit. Diky za jakekoliv rady a odkazy, ktere mi pomohou vymanit se ze spar Telecomu. Vita
Koukam ze lidi z kobylisy.net nejsou moc komunikativní) Tedy s vyjímkou DJ Doda. Jiz asi tyden se snazim nekoho kontaktovat, kvuli pripojeni ale odpoved zadna. Sam jsem se jiz do CZfree.net pripojoval na me byvale adrese, takze vim zhruba co a jak. Takze se mi please nekdo ozvete (nejlepe spravce APcka Tomcat-Berk na ktere mam primou viditelnost) Nerad bych skončil na nejake kabelovce ci necem podobnem) Jo a kdybyste me hledali v mape, tak je to v Přemyšlenské ulici - Guapo.