Super poprosim kluky o mapovou apllikaci stejnou jako maji v OV ..
Jinak sorry za prodlevy je cas prazdnin .. Cekam ted na jednu antenu a zacnu co nejdrive vysilat v FM od mych rodicu smerem bezruc.... Primarne bude toto AP urceno pro pripjeni dalsich AP, ale ze zacatku bude nabirat i normalni klienty..
Tak jak to vlastne ve FM vypada, je spoj do OV nebo neni ??? V cem to vazne ? Navrhuji pomoc proti stadu uredniku a byrokratu, sedici na radnici FM a brzdici technologicky pokrok , moje icq :174994190 .
To john55 kde ty tam na Brezinove sidlis ??? MUzes dat cislo ?
Jirka
No vida, uz je tu dalsi zajemce .. takze par aktualit.
- Krome "nasi" mapy, kerou udelal John55 se mi podarilo sehnat legalne perfektni mapu FM ..
- Stale cekam na antenu, kterou chci umístit k rodicum .. nejsou skladem .
- Allium byl dlouhodobe out, ale uz je zase mezi nami coz nektere veci urychli.
- Spoj do OV neni, ale udela se tunel .. pokud bude zajem .. stale to neni aktualita c. 1 tou je rozjezd CZFree. NET. FM......
- Je pripraveno napojeni na Paskov z nej bude linka do OV ..
- Mile budou videny i dalsi obce v okli FM, prosim zacnete uz ted s budovanim infrastruktury .. v ramci CZFree...
- Mame prideleny adresni prostor pro FM a nejblizsi okoli .. jeho rozdeleni provedeme na schuzce
- Schuzku bych navrhoval na zari .. nekdy v polovine .. navrhente kde kdy co jak proc..
Panove jdu do toho. Pokud jsem to dobre pochopil tak jedna antena sviti na kino PB. bydlim kousek od kina na frydlantske, myslim ze hned primo vedle rodicu od peaka. Takze si myslim ze se mnou by nemusel byt problem co se tyce vzdalenosti a prime viditelnosti.
Porad se nam nedari sladit casovy harmonogram s Aliem, ale Maruska vysila a dnes jsem ji zreguloval podle normy CTU ... Pribylo jeste jedno AP CZFree.NET.Frydek-Mistek.A2P, ktere je pro p2p (point-to-point na alium) ... aby Maruska nebyla bez netu.., takze na toto ap se ani nepokousejte pripojit.
Alium pripravuje router s Debianem, aby byla Maruska kompletni a dobre fungujici ....a ma ted do zacatku zari par dni pro zamereni M2A a postaveni druhe strany p2p.
Pokud by byl problem s pripojenim na Alium, zkusime zalozni body .. a prinejhorsim dotahnem internet od komnercniho providera primo na Marusku ..