Zdravim panove, hledam informace o moznosti pripojeni k vasi siti, tato otazka se momentalne stala (nastesti) i pro mne celkem aktualni. Bydlim na sidlisti JIH, tak pokud mate nejake informace o siti v teto lokaci, tak me prosim kontaktujte (raspy(at)centrum.cz) ja jdu zatim hledat dalsi info.
Prijemny den!
Radek
připojení na sídlišti JIH zatím není možné, ale v této chvíli máme již pravené místa pro retranslaci až na JIH.
Nevím přesně kdy tento spoj budeme realizovat..Teď se spíše věnujeme stabilitě páteřních spojů, které propojují více než polovinu města..
Pokud se cokoliv nepokazí za nějaký čas se vrhneme i na připojení jiných lokací...
Fakt je ale ten že investice do zařízení nejsou malé..
Pokud ale máš zájem přispět do fondu Simelonu společnou prací, financemi a následovným správcovstvím nodu, není problém se sejít domluvit se a celou věc připojení sídliště urychlit
Ja bych videl postup asi nasledovne:
- pokusim se zjistit, kolik potencialnich uzivatelu bych mohl ziskat
- vytvorim prehled lokaci jednotlivych uzivatelu
- sejdeme se a probereme moznosti
Az budu vedet vic, tak se znovu ozvu ...
Zatim diky!
Radek
Ahoj,
protože příspěvky k WiFi/Internetu v Písku jsou staršího data a
špatně se v nich orientuje, rád bych poprosil provozovatele
nebo účastníky již existujících projektů, zda by neposlali
pod tento thread nějaké info a kontakt.
Pomůže to nejen mne, ale všem nováčkům a zájemcům
v aktuální rychlé orientaci. ;-)
tak to vypadá, že se budu stěhovat na podzim do Písku, tak se chci zeptat jak to vypadá s připojením na NET zde... Existuje připojení po kabelu, případně WI-FI?
když tak mi napište i nějaké odkazy. Pár sem jich našel, ale budu rád, když mi jich napíšte víc. díkec