Jsem taky pro. Jsem pripojen na Internet zatim pres mobil a GPRS, a pocitam kByty a halere :-).
Karlin je zatim pro lokaly tragicky. Nejlepsi asi bude na setkani neco na Palmovce nebo na Florenci. Na Florenci znam akorat par kavaren a McDonalda :-) Muzu kdykoliv vecer krom patku a vikendu.
Tomas
Timto vyhlasuji sraz an patek 1.11.2002.
Mezi 20:00-20:30 pred mekacem na florenci.
Na miste se domluvime kam si sednem, tak si zatim promyslete ev. vhodna mista. Ja to tam moc neznam :(
Program domluvy:
1. seznameni se situaci a vyvojem
2. dani dohromady a informace co kdo bude potrebovat
3. debata o moznosti pripojeni bodu a prime viditelnosti
4. informace co mate moznost ziskat nyni a v budoucnu
5. plan proinvestovani
6. informace nutne pro sehnani potrebneho hardware
7. vytvoreni instalacniho tymu
8. delegovani spravce karlinske oblasti
9. ev. dohoda o spolecnem nakupu ve velkoobchode
Dalsi podmety si prosim pripravte a doufam ze se tam sejdeme v hojnem poctu.
Mobil apod. sdelim zajemcum pres PMko.
Pokud nekdo nebudete moci a mate zajem, tak mi napiste PMko a sem navrh kdy jindy.
Bohuzel v patek a o vikendu nemuzu, dokonce ani ne ve ctvrtek. Jinak kdykoliv vecer - pondeli,utery, streda 18-xx.
Pokud se sejdete beze mne, Poslu sve moznosti, lokalizaci, viditelnost sem..
Zdravi
Tomas
APecko jede.
Vzhledem k tomu ze se zucastnil jeden clovek, tak ti ostatni (pokud se chteji pripojit), necht si domluvi schuzku a pokusim se prijit. Sam uz nic svolavat nebudu.
To se netyka tech s kterymi jsem uz mluvil, ci jsem domluven na instalaci.
Pro prehled zakladni udaje.
Max. prenosova rychlost celkem 256kbit. Sdilena.
Je mozne zridit vice, ale stoji to nejake penize, ktere nejsem ochoten zapujcit natoz investovat ze sveho ani nahodou. Navic vzhledem k dosavadnimu zajmu :( Moznost dalsiho rozsireni pripada v uvahu az bude kapku tepleji. tzn. na jare. V ty zime uz opravdu nikam nepolezu. Takze pripadni zajemci kteri se budou chtit pridat, necht si rozmysli kolik jsou ochotni investovat.
Melo to byt predmetem schuzky, ale ...
Zvyseni rychlosti na celkovou kapacitu cca 5mbit do CZF vyjde radove na 8tis.
Ti s kterymi jsem domluven, at se mi ozvou PMkem a domluvime si omereni.
Ahoj,
Navrhuji nahradni sraz pro ty, co nebyli v patek (vcetne mne), na stredu 6.11.
ve 20:00 na Florenci pred McDonaldem..
Meli bychom si domluvit, kolik jsme ochotni investovat a dalsi konkretni veci. Diky Alpovi za zprovozneni Karlinske AP.