Z okna v prvnim patre skoro nic, ale ze strechy jsme to s Laznou (na nej bohuzel nevidim) merili a nejlepsi byl Salamandr (prum. -74dB), dále Keiss - to uz je horsi (asi -84dB) a Snowflake. Protokol ti mohu poslat.
Ahoj,
jak jsem avizoval, navrhuji se sejit, poznat se a prodebatit moznost pripojeni v Ohradni a okoli.
Co treba pristi stredu 16.6. od 20h v restauraci V Arielu (roh Michelské a Nuselské). Pokud by jste mel nekdo vyhrady, muzeme se alternativne sejit v Balabusce.
Dejte vedet, kdo prijdete, abych mohl rezervovat mista.
Pridavam strucny popis cesty.
Je to dolni konec ulice Michelska (jezdi tam od Metra bus napr. 124, zastavka Michelska. Na jednom rohu jsou policajti. Pokud pojedes z centra, je lepsi si sednout na 11. Zastavka Michelska. Vystoupis (z autobusu plati stejny popis) a pujdes na prechod. Primo proti tobe na rohu je restaurace ROHAC.
Tam je sraz. Puvodni nazev restaurace jiz neplati. Sorry.
V.
Zdravím všechny zúčastněné,
rád bych se (naprosto vážně) připojil od září ze Spořilova - ulice Jihovýchodní II. Jsem naprostý nováček, tak hledám někoho, kdo mi poradí v podstatě úplně se vším
Zdravim, potrebovala bych zjistit, jestli je mozno se pripojit na sidlisti sporilov, ulice Hlavni. Zatim mam jen vytacene pripojeni a zadne zkusenosti s Freenet a podobne. Poradite, prosim?