no nechci te zklamat ale, Bluetone potažmo České radiokomunikace nejsou tím pravým ořechovým pro připojení. Z aktivit vedoucích k připojování na jeden Blutone koncáka vymysleli Blueton wireles kdy při slezu 20 lidí udelají lokální sít. pokud by jste chteli vzít jentak Bluetona veřte že statistiky hlídají a ihned Vás strčí k ostatním kde se z agregace např 1:5 stane 1: X kdy X je opravdu neznámá jednoduše tě znevýhodní o tento systém jsem mel zájem ale, včas jsem to zatípl práve kvůli tomu že, dávají lidi kde se to sdílí do jedné hromady nehlede k tomu že, už to mají asi i vpodmínkách připojení ale to nevím jistě.
Takže cena versus nezjistitelná pozdejší agregace = nedoporučuji. Karel
Realizovat by se to dalo maximálně z kyjí kde to budeaž v září. jinak ti to nabídnou na Bluetone FIX lineza cenu cca 2 mbps 30 kkč ted jsem to obvolal. Takže možná ty kyje a to až v Září říjnu. Karel
Stanovy jsou uz skoro hotove (85%) jen se jeste musi dopilovat... objevil se jeden clovek co ma skusenosti a pomaha nam stim, jestli mas nejake dobre navrhy tak se muzem nekdy klidne sejit a bude to....
zadost hodlame posila t behem srpna... takze kdo bude chtit a bude mit vecne pripominky, prosim....
No asi by chtelo je postnout, aby byla moznost se k nim vyjadrit ....
Sice se najde spousta zbytecnych rypalu, ale co se stanovami, kdyz kvuli nim nikdo do OS nebude chtit vstoupit ? Urcite prehanim, ale to co vyhovuje jedne skupine nemusi nutne vyhovovat vsem. Kdyz uz flame, tak o nejake dulezite veci a ne ty vecne zabomysi valky
to gookin a petrkoz:
nebylo by lepsi hodit ty stanovy do naseho news???
ja tam teda lezu castejs nez sem a z drivejsich zkuseniosti se tam prece jen resi lip urcite veci...