na vecinu tech mapovych podkladu co sou na netu , v infomape ... ma licencni prava CEDA a ta si za jeden obrazek uctuje neco kolem 200 -300 a pak je muzes legalne pouzit pro web
tak jsem psal nekomu na radnici (uz nevim komu, musel bych se podivat) na koho jsem dostal tip od webmatera a ten mi napsal, ze tu mapu co je na frydek-mistek.cz... ,jak psal peak, maji z BIC, tak at napisu tam.
Tak jsem tam napsal reditelovi BIC a ten mi zas napsal, ze vsechno co je na fradek-mistek.cz, je pod spravou mesta, tak at napisu nekomu z mesta.
Tak nevim co si mam o tom myslet, ale na te mape neni zadny (c), tak co kdyby jsme ji pouzili?
no spis pouzij ten dopis z BIC a napis jeste jednou tomu chlapkvi z mesta.. Pak uvidime. Druha moznost je ze se proste prekresli mama +- v nejakem programu
tak mi psal ten reditel, ze ani bic ani FM neni majitelem autorskych prav, ale nenapsal mi kdo je tim majitelem tech prav, tak sem mu zase napsal. Tak az mi to napise tak dam vedet.
Jinak to obkresleni by se mozna i dalo zvladnout, ale byly by to asi jenom ulice.