tak co byste rekli na tenhle ctvrtek 15.7. v 19:30 v Pivovarske ? napishte kdo prijdete... ,ale ne sem - radsi do PM, ICQ nebo e-mailem. Nebudeme tady delat vetsi binec ve threadu nez je ....
PS. S Jackobbem pocitam
Zdar lidi, uz nejakou dobu nemuzu ani za boha nic stahnout ze zadneho ftypka. Taky vam to nejde? Jak jsem se bavil s Krkem, tak na DCCku jsou ze strany inetoveho providera restrikce a jen platici zakaznici maji full pristup :-(( (nic proti, klidne tenhle prispevek vymoderujte, ale ceny ze strany providera jsou absurdni, uz jen proto ze jsem dostal nabidku na rychlejsi pristup do netu za mene penez)
>Ale platit asi budes musest vsude
Tak to neni pravda, omyl.
Priklad jo? (mam dojem ze sem nekde na netu taky videla neco ze pro studenty je zadaco, ale mam dojem ze 32ka)
U nas v centru existuje iGW Freegate (Deu),
dava dokonce studentum ZS, SS, VS 64ku do zahranici sdilenou (=pod 1 Kb to jede) UPLNE ZADARMO!!!
(staci poslat emailem oscannovany index s zapsanym semestrem - takle sem to udelala ja!)
Vrele doporucuju, mela sem to takle pul roku.... nezli tedka zmenili strategii => ceny k mnohem lepsimu
pro me FREEGATE RULEZ
Davaji APckum zadaco konektivitu, vyvojarum... atd.
Ja to tedka vyresila takle:
WiFi.Connection 128/64, rychlost až 128Kbps, 64Kbps garantováno (samosebou v jejich vysilacim nodu)
250.00Kč/30 dní
coz je tedy uplne SUPEEEER, oni maji prebytky a chodi to i 16, 19 Kilo po Cesku. Vubec si nestezuju - kliknu a mam stranku.
Statusy o uctu chodi pekne emailem, akorat zrusili telefonni cislo, tak je nekdy nutny si tam dojit osobne-to je nejrychlejsi reseni.
Bohuzel na jejich cenik se nedostanete pokud se tam nezaregistrujete .
Jinak vec je to, ze se mi tu asi usadil nekde breeez nebo tak neco, desne narostlo ruseni - vcera i 40%