Co blázníš? Party přiopilých mladíků s notebookem a mapama na stole si musí všimnout každej Pro podnapilé příchozí je tam i cedule velikosti A5. Případně se koukni na fotky z minulých dvou srazů. Předpokládám, že se sejdem zase v obdobném složení.
připomínám že příští týden ve středu (6.11.02) je sraz v hospodě u Hofmanů od 19:00. Na stole bude cedule formátu A5 s nápisem czfree.
Podle zkušeností z minula navrhuju zamluvit zase cca 10 míst.
2 Olin:
Budeš mít zase cestu kolem, nebo tam mam skočit já?
2 all:
s tomcatem už máme všechen potřebný hw, ale ještě jsme se nedobouchali nikam na czfree, takže připravujem zkušební spuštění ap Paláskova ve standalone režimu. Do příští středy by to mělo běžet :-)
berk
cred
packman
webb
olin
chvajcin
peter-befeater
duch (Ďáblice)
pospa (Ďáblice)
jmg
simandl (Prosek)
Novinky:
- zahájeno pokusné vysílání z bodu tomcat-berk směrem na Ďáblice
(zatím je možno se připojit, získat ip adresu a pingnout si)
- na Prosek má signál z Jarova a nabízí nám ho přes člověka
s nickem kozel
Zajímavosti:
- simandl sestrojil a otestoval anténu z plechovky z párků
(http://www.simandl.cz/stranky/czfreenet/czfreenet.htm)
Diskuse:
Diskuse se vedla hlavně o přivedení signálu z Proseka a z
centra. Přibylo i poměrně hodně nových tváří, takže byla řeč
i o nových možnostech propojení a zodpovídání dotazů.
Ahojky lidicky, prave jsem se vratil ze sluzebniho neceho z Kyjeva a ziram jake to tady bere grady. Cili: Pokud si pamatujete, postil jsem tady jeden vykrik do tmy tusim an treti nebo ctvrty strane threadu a na svem si stojim. Berk urcite ma zakrouzkovany wokna naseho bytu v Kankovskeho, takze se milerad pripojim k hvezdne sestave.
Berk: Mas tu fotku?
Sm
PS V Kyjeve je uplne libovy misto na vsesmerovou antenu..na pamatniku Velke vlastenecke valky....(Je to socha jako krava a je z ni videt celej 5-milionovej Kyjev...:-)))))..) No jenom tam WiFI jeste neobjevili. (Teda asi)