tento isty problem mam aj ja... ale pingy su rozhodne lepsie... jedine ak niekdo prave daco taha cez WLAN z ineho kompu, potom sa to spomali... vie niekto poradit jak je to mozne?
Jinak to jsou pingy na seznam.cz už podle IP to de poznat
Pingy na AP mám kolem 2ms + ty výpadky nepravidelné, buď vyprší časový limit, nebo jsou přes tisícofku.
Tak nějak takle se to chová při rušení BreezNetem, pingy dobrý, jede to ale najednou to ustřelí v latenci přes vteřinu nebo to vypadne úplně, to zřejmě když spektrální hustota v pásmu překračuje únosnou použitelnou hranici pro DSSS zařízení.
Ne to ted kecám s tou spektrální hustotou, i když za úvahu to stojí, nicméně to s tím Breezem je fakt.
ja osobne pouzivam 2x AP Wline 3000D s 2x19dB smerovkami Pacific Wireles v bridge mode cez WDS odrazom a ostatni sa napajaju na AP ktore ma lepsi signal pre nich. 3xmaju Asus klientov, 1xAP klient ten ide celkom dobre...
mel jsem podobny problem -> vsude jsem nadaval na BreezeNet. Jenomze breez provadi ty frekvencni preskoky po 22 MHz pasmu tak rychle, ze bys problemy mel vetsi. Ja osobne bych to svedl na tu plechovku -> plechovka ma totiz dost velky vyzarovaci uhel (vim, zadna novinka) a tak pochyta vsechno ruseni z okoli. Doporucuju opatrit plechovku trychtyrem (velmi se mi osvedcilo misto trychtyre pouzit jakousi dratenou parabolku z TV anten) nebo rovnou prejdi na profi antenu. Dala by se ti doporucit nejaka hodne malinka Yagina s nizkym ziskem.