Uz asi mesic nad Linksysem uvazuju. S tim rozdilem, ze jsem uvazoval nad posledni revizi (WRT54GS), ktera se v Evrope zatim neprodava.
Rozjizdim nejake akce, kterak dostat dva kousky ze statu (podstatne lespi cena), takze az se to nejak pohne, vrhnu se na testovani.
Zatim co jsem si o tom procital nevypada to vubec spatne. Masinka je to dost vykonna aby zvladala spoustu veci. Na co mit zrave PC, kdyz zakladni cinnost zvladne ticha nenarocna masinka.
dovest to ze spojených států je to nejmenší, no a za 2200 Kč dostane člověk 11 kanálů a 120 voltový zdroj, nový firmware asi vyřeší těch 11 kanálů, ale jestli by se mi chtělo drbat s tim zdojem, no asi jo
Ja si taky myslim, ze s americkym zdroje nebude takovy problem. Zdroj ktery mam k notebooku je delany na tusim 110 - 230V, tak predpokladam, ze by Linksys na tom mohl byt podobne. A pokud ne, tak 12V zdroj snad nebude takovy problem za par korun sehnat. Rozdil v cene bude porad obrovsky. Linksysy dela Levi a WRT54G prodava za 3460,0 bez DPH pro koncaka.
Tech ap s linuxem uvnitr je posledni dobou jako hub po desti. + toho linksyse je firmware pod GNU/GPL, ovsem nejsou zdrojove kody ovladacu ..
Z toho pohledu je do budoucna zajimavejsi xg-1100, xg-2000 firmy zcom, ktera uvolnila firmware taky pod GNU/GPL a to vcetne ovladacu, tzn. kompletni open source firmware ..
Chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s připojováním tohoto AP v klientském režimu oproti AP s povolenými MAC, zkoušel jsem snad všechny MAC co to AP má, včetně MAC od pc co je za ním, ale ne a ne se připojit.