Tak me napada, kdo tam prijedete prvni, hodte si na stan nebo na chatku nejakou ceduli s logem CZF, abysme my, co dorazime pozdeji vedeli, ke ktere particce se prifarit. Okolo jedenacty uz bejvaj vsichni "upraveny" uplne stejne FREENET NEFREENET ;-)
Hele, kluci (a holky?), dáte mi někdo na sebe telefon, abych mohl kdyžtak zavolat, kdybych nemohl trefit od nádraží?
Já vím, že tam musím teoreticky trefit i poslepu, ale jistota je jistota, dneska jsem hodinu hledal v Praze Sarajevskou ulici, než jsem ji našel tam, kde je - a odkud jsem začal hledat...
-=RYS=-: díky ti za vyčerpávající popis, myslím, že se bude hodit i ostatním
nikdo: díky za číslo a za ochotu, v případě nouze se ozvu .. a v ten signál taky doufám :-)
Muhahaa. Zdar lidicky.
Nulty rocnik probehl za ucasti 15lidi, dokonce i z nejvzdalenejsiho koutu CR.
Prubeh lze popsat slovy kecy, chlast, prdel. Probrali jsme mimojine nasi sit ze vsech moznych stranek, zjistili ze wokna rulezzz (thx 2 l@zna), vymysleli RSP (ronja sleep protokol), nadavali na nepritomne, zebrali o bury na pinball, odhadovali ping holubu, probrali DNS problematiku, peering s polskem pres snezku, pocty zen v siti a spoustu veci co uz si bohuzel nepamatuju.
Sem moc rad ze jsem poznal dalsi lidi z CZFree.Net a navazal druzbu, za ucelem dodrzeni petiletych planu a ozral se s nima.
Kazdy kdo digitalizoval pro pristi generace, at sem prosim hodi odkaz.
Navic jsme se dohodli ze nema smysl cekat na nejaky dalsi sraz cely rok a rozhodli usporadat za mesic sraz v Praze. Vzhledem k tomu ze jsme se shodli na miste v blizkosti metra tak cekame mnohem vetsi ucast lidi co budou mit chut se pres noc pobavit, poznat a "sfreenetit", pripadne "sfernetit".
Blizsi informace o navrhnutem miste konani: node PartyPoint. Je tam spousta prostoru, bahniste a hospoda kterou by networ zarezervoval. Navrhovane datum 1.8.04 - nedele. (az bude presny popis cesty, zalozim nove vlakno).
Zaver: Sraz se mi libil. Cervena tanga nenalezena.