dracula: omlouvam se, neuvedomil jsem si hned ze "na Proskovicke" neznamena Proskovice
kdyz jsi pripomel ty fotky, tak si vzpominam ze jsem je videl. A hned tehdy jsem to zkoumal jestli bych tam nemohl poslat signal. Jony je ode me 950m ale ja jsem opravdu utopeny a jeste trochu za rohem
a na tech fotkach byl hlavne zdokumentovany smer Jih a Zapad(Polanka) a strojovna. vubec si nezpominam ze by tam byl vyfoceny pohled na smer Vyskovice. Mas nekde zalohu tech fotek? - je tolepsi nez vzpominat (ze ne? tak nafot )
Hlavne smer na pripravovane AP Zsil (290m) , S fotkama moc neotalej protoze jestli bude problem s viditelnosti, tak se s tim da jeste neco delat
ze se s tim da jeste neco delat - jsem myslel ze ted je vytypovanych nekolik mist na AP viz. mapa a pokud budou informace (fotky) tak to muze ovlivnit konecne rozhodnuti o umisteni APcka
Tak jsem dneska meril signal u Killera ve Vyskovicich pod strediskem Odra (jeste neni na mape) A nejlip z toho vyslo AP Wifitel ale neni to na primou viditelnost. Az bude APcko u Racka snad to bude lepsi
Take jsem neril signal na Svornosti 12 i kyz jenom z okna tak tam neco bylo(na strechu se mi mezy blesky nechtelo :-) , ale bude tam Wifiteluv signal asi dobry , presne to zjistime ve stredu. mohly by jsme se domluvit a hned pri jednom zmerit signal na Svornosti 16 , antenu dat na lepsi misto a domy propojit kabelem
srazy okolo AP Freenky/Wifiel prozatim neorganizujeme pravidelne ale jenom k nejake prilezitosti , dalsi mozna bude koncem cervence . Informace o tom kdy presne bude se objevi tady .
Na ICQ si te nekdy najdu a tam se treba domluvime i na osobnim setkani
na Svornosti 12 je odedneska pripojeny jeden uzivatel a behem par dnu pripojime dalsi lidi pres lokalni sit
pokud se chce pripojit nekdo od tam nebo z okolnich domu (previsem) tak at se mi ozve
Freenkyho rozsah jeste mgolem nenaroutoval. Melo by se tak stat, az bude p2p spoj mgolem03-wifitel.
Takze zatim se vsichni na Freenkyho AP dostanou do zbytku CZFree pres maskaradu.
v teto chvili staci hardware jenom nainstalovat . Mgolemovi jsem pred par dny donesl HWAP a Andrew 24dB, a na Wifitelove strane ted v Sobotu vymenime Hw za lepsi