Ctete ve foru dvoreckeho bodu.
Moje resumé:
Deu a jeho banda vytrvale neplni sliby a Jirka nehodla nadale prekracovat limity ctu, nastavil povoleny vykon a sit se rozpadla.
Nelze se mu divit.
Jakub
Ahoj! Jsem připojen na AP Barrandov_2 a mám problém:
Již delší dobu se mi stává, že mi projde traceroute na 10.1.1.1 v naprostý pohodě, sice divnou cestou, ale jde to, ale traceroute např. na 212.80.76.18 se ztratí kdesi za AP B1... Kde je problém?? Řeší to někdo nebo něco?? Internet je pak totálně nepoužitelnej...
Možná se ptám blbě, možná jenom špatně čtu forum, ale stejně dík za odpovědi...
cus,
chvili se tu koukam po foru a nejak nenachazim to co sem hledal - tedy nejakej souhrn jak se pripojit na barrandovskej ap 1, co za to, jak je to s netem (teda ze net asi moc nejede sem uz pochopil). Nasel by se tu nakej dobrotivec co by v par jednoduchejch souvetich popsal situaci???... no nakej, asi je to vlastne dotaz na landmanj ;o) nebo jestli to je to nekde napsany a ja to jenom nenasel, tak staci link......
Michael
Dneska ráno byla vyměněná všesměrovka na node Barrandov2 za dvě sektorovky. Sektory mají jiný ESSID než původní všesměrový AP, a tak bude nutné upravit spojení u všech připojených klientů.
Nové ESSID jsou "Barrandov2.east.CZFree" a "Barrandov2.west.CZFree", pro sektory mířící na (severo)východ, resp. na západ od AP.
Tím se zároveň znovu otevřela možnost připojení na Barrandově, vkládejte body do mapy ;-)