Tak jsem se konečně trochu zorientoval na mapě a zjistil jsem, že bydlím ve stejném baráku jako plánovaná node Marinak. Tak okolo toho zkusim trochu poběhat a zjistím, jaký je stav věci. Jinak kdybyste náhodou někdo něco o situaci v této lokalitě věděl, nebojte se mně informovat.
Sorry vsem,
kasal jsem se, ze tu postavim AP a kde si cosi.
Tenkrat jsem nejak dostal chripajznu a co jsem se z toho vylízal tak me oslovil kamarád jestli nechci od nej internet (bydlí tu na kopci). Okamzite jsem se pripojil a jedu do tedka.
Tak zatim a preji vsem hodne uspechu a pevne nervy.
Marinak
Kubajz> já to klidně vošéfuju, nevím co to obnáší, pošli mi prosím nějaké bližší informace a třeba to nějak dopadne. Případně napiš že ti mám zavolat a já už se s tebou spojím. Dík..
bydlím ve Školní ulici, je to u kostela docela na kopečku (pod Dobeškou). Přístup na střechu mám a rozhled je z ní dobrý (směrem na Modřany a k Vltavě jakoby na Chuchli)
S moznosti pripojeni na ZPNet bych bejt tebou nepocital. Navic ZPNet je dnes slepou vetvi z dvorcu (resp pokud neni tak behem chvilky bude) . K tomu at se ti kdyztak vyjadri nekdo od nich, pokud to vubec zaregistrovali. Ale pokud by existoval od tebe spoj na barandov, radi bychom (HELL) udelali spoj k tobe. Sice by to asi bylo hure realizovatelne, ale snad.....
Zkus udelat i nejake panorama na vychod. Pripadne zkus zjistit co chytas, mam pocit ze tvym smerem miri jeden nas paterni spoj tak by se mozna dal splitnout nebo to nejak promyslet.
hledam nejaky pripojeni v Braniku, Sice bydlim na rohu ulic Zelený pruh a Vlnitá a mam super vyhled na bonton tower, kde nabizi pripojeni i firma 802.cz, ale maji docela podivny zpusoby jednani ("Signal u zakaznika nemerime - kupte si HW, zaplatte a zkuste se pres nas pripojit"), cimz me odradili...
Takze by me zajimalo, jestli v mem okoli funguje nekdo jiny, pres koho bych se mohl pripojit.