Drazsi v tom smyslu, ze minimalni naklad je 100ks. Pod nej se to vetsinou nedela a kdyz, tak ze znamosti. V tom pripade ale cena stoupa.
Pokud bychom zvladli naklad 200ks, tak tam by to mozne bylo (100/100), ale zatim neni ani ta stovka, takze neverim tomu, ze se sezene tolik kousku (viz tricka).
2jenycek: cerna barva samozrejme bude, plastova karabina take
Jo a jeste co se tyce toho textu, resp. sloganu, ten jsem tam hodil spis pro ukazku "ze to tam jako sedi". Tam muze byt samozrejme cokoliv - na logo me napadaji veci jako "born to be free", "wireless freedom" co tu nekdo psal take neni spatne...
Hm, zda se, ze 100ka je temer dosazena. Mohu tedy pristoupit k reseni objednavky, abychom necekali do vanoc Ale jak se tedy dohodnem?
Z nazoru a diskuze se mi zda, ze by se mohl nakonec pouzit muj navrh. Predpokladam, ze ti, co si pouze objednali snuru a do diskuze nezasahuji, tak tem je to v zasade jedno.
Poslal jsem kontrolni email vsem zajemcum. Pokud nenastane nejaka komplikace a prihlasi se o klicenku rozumne procento z vas, pristoupim k objednavce.
navrh: cerny se sipkami (by Mikulas)
material: hodim sem presnou kalkulaci pro SOFT i HARD
cena: viz material + 10Kc (pro prispevek hlasovalo 58%)
pocet: 100x
misto predani: upresnim, asi nekde v centru
Pro ty, co si objednali snuru a jsou "pod carou" (resp. nad carou , ktera deli 100. kousek, je tu stale moznost se do formulare pripsat. Budu je kontaktovat v pripade, ze nejake klicenky zbudou nebo bude-li jich tolik, aby se zvysila ci udelala jina objednavka.
Jo tohle se mi zda taky dobre, karabina+trojzubec+ousko na mobil. Byl bych pro variantu soft, jelikoz je potisk na obou stranach jak sem se docetl. No hlavne at to nedre na krku