Ahoj nevíte jak to vypadá s tim AP na skřivánku? doufam ze se najde jine mistecko jsem z Klise a mel bych zajem se pripojit a podilet se na projektu... dik
Zdravim. Chtel bych se optat, zda-li by bylo mozne se pripojit do vasi site a jestli v ni mate internet. Bydlim u parku u nemocnice a chtel bych na internet, ted jsem pripojenej pres Telekomunisty a ty jsou hrozne drazi. Diky za odpoved.
P.S. Jelikoz jsem zacatecnik, tak bych potreboval poradit co vsechno koupit a kde co jak nastavit. Jeste jednou diky.
ted mi konci internetovy radovanky na koleji v Praze a resim internet doma v ULu. Mel bych moznost sehnat velmi levne APecko a dalsi zelezo kolem a premyslim teda o tom, kde sehnat konektivitu.
Bydlim U stadionu 2, Bukov (ulice u fotbalovyho stadionu, 3 cinzaky, a uz ne tolik duchodcu, jako kdysi. Sice jsem trochu v doliku, ale na mesto vidim ze strechy suprove. Mozna by slo to moje potencialni APcko propojit s tim Skrivankem, ale nevim ... musim se nejdriv podivat nejakym dalekohledem, je to preci jen kilometr, mozna vic. Bude ten Skrivanek vubec fungovat? Pokud ne, nevite o nejaky firme v okoli Stadionu 1. Maje, ktera by pronajmula konektivitu? Losan a jeho BreezeNET asi nejsou kompatibilni s WiFi co? Jinak bych vzal tak 128 nebo 256 od nich.