Koupil jsem kartu XI 626 a nainstaloval ji do PC s procesorem INTEL 166MMX, stara deska, op. system linux.
Linux kartu nasel, vse oki, jen signal porad skoro nula. Zkusil sem kartu v kamosove PC, taktez program v XP ukazoval bez signalu. Kartu sem reklamoval, dostal sem jiz ozkousenou, ktera bez problemu jela a vse se po zasunuti do zminovaneho pocitace opakovalo. Pritom PC samo o sobe bezi v pohode. Hledam tedy problem, nastesti me jeste reklamaci uznali, ale znovu se mi tam nechce. Mou anteni soustavu jsme odzkouseli kamaradovym Dlinkem 520 a signal byl na vybornou (nedavali sme ji do meho PC ).
Neporadi nekdo, v cem je zakopany pes? Karta je docela nova, napadlo me, jestli treba nema vliv nastaveni vystupniho vykonu, ale to asi ne. Karta je na 5V a tudiz by mela jet i v PCI 2.1.
Vazne nevim, ma nekdo zkusenost s necim podobnym ?
Dik
neuvazuju-li pokusy v XP a winech
mam system z diskety UnwireAP, jadro 2.4. neco tusim je to z redhatu. hodne sme to upravili, dali tam drivery pro lan kartu, pridali IPtables pro NAT a router.
Drivery hostap, kamos to zkusal na svoji XI 626, ten sam system a jelo mu to v poradku.
V postate sem nenastavoval nic, jen essid, pak vystupni vykon na auto, mod managed
Jen sem poustel iwconfig aby vypisoval co vidi a silu signalu.
Ale vysledky odpovidali tomu, co namerili originalni drivery z cd k te karte ve winech.
tak u prodejce karta jede.
cele je to o tom, ze ma jine drivery
prodali mi novou kartu s drivery 1.7 ale firmwarem 1.3, zrejme se to spolu nebavi a tak mi rekl, ze mam kartu flashnout, dobre
tak du hledat FW a drivery Uvidime
yo a jeste neco docela se mi osvedcil firmware 1.5.4 nebo tak nejak narozdil od 1.7.4 kterej nepremava v FreeBSD . citlivost a nejaky funkce mezi tema fw sem nezpozoroval .. a jede stabilně .