ad futral - myslim ze je to dost individualni zalezitost, takze necht si kazdy dokoupi futral zvlast. Stejne je to pro ruzne typy jinek velke, ne?
ad logo - a je, toho jsem se trochu bal :( No prave je tu ten problem, ze tricka se vyrabela nezavisle na nejakem hlasovani o logo czfree, resp. hlasovalo se, ale k zadnemu zaveru se nedoslo. Jsou dva typy a tak je vas 50:50, co byste radeji to sve.
Proto jsem zvolil tuto cestu, tedy vytvorit logo nove, jakysi corporate identity, ktere by mohlo byt nadale uz unifikovane. Popravde, na te klicence zas tolik nezalezi, ale jak jsem rikal hned ze zacatku - jde mi o to, abych mel hezkou klicenku a na ni CZFREE, tedy "dobrou a zajimavou" reklamu, to je hlavni duvod proc jsem to inicioval. Tohle logo od ninjy se mi nelibi - neni uplne zle, ale IMHO pro komunitu lidi tocicich se nejakych par let kolem pocitacu trochu "obsolete". Kazdopadne, ninjovo logo by na klicence vypadalo divne.
Probuh, ale nechci vyvolavat nejaky flamewar...
Me logo a design klicenky tak trochu koresponduje s pripravovanym (novym) designem czf fora (pokud to vyjde), doufam, ze to vas alespon trochu ovlivni
Je mi jasna ta spojitost s trickem, ale myslete take do budoucna.
co mám dělat dyž se mi to původní logo líbí podstatně víc? Zcela bez urážky mi ten tvůj návrh do voka nepad - připomíná mi to spíš tlačítko u výtahu (to je věcnej komentář-ne urážka
BTW-logo na klíčence je IMHO stejně spíš pro potěchu oka a duše majitele než reklamu - na to je ten obrázek příliš malej.Nech? reklamu dělá tričko.
No jak vidim, s tim logem to nebyl dobry tah :((( Pojdte nejprve doresit tu klicenku, logo zatim nechme byt. Jinak se nikam nedostanem... co vy na to?
Jestli vetsina z vas chce mit na klicence ninjovo logo, tak me asi trefi slak, ale slibil jsem klicenky, takze budou.
Ale jak uz jsem jednou rikal. Trika jsou dve, loga jsou tri (jeste napr. to na tehle strankach) - kazdemu se libi neco jineho a vetsina ma tvrdou hlavu, uz se to jednou rozdelilo, takze myslim, ze stejne nema smysl trvat v teto chvili na jednom ci druhem.
Pokud chcete neco jineho, hodte sem svuj navrh. Bohuzel neni mozne se zavdecit kazdemu, prosto se o to snazim
Teda mě osobně se na tu šňůru víc než to ninjovo logo líbí ten Mikulasuv návrh se zelenou a modrou šipkou, protože ty barvy ten špagát příjemě oživí - není to taková šedivá nuda...
(a je mi úplně jedno že to nebude stejný jako na triku)
Ja bych se za BARVY take primlouval. Cerna na snuru je otazka prakticnosti, to je jasna vec, ale napr. drtiva vetsina navrhovanych log pro czfree byla cernobila, popripade v odstinech sede. To je podle me docela skoda...
Stale jsem pro logo stejne jako je na soucasnych trickach, protoze pak mit tricko a klicenku a kazde s jinym logem a tvrdit ze jde o jedno sdruzeni mi prijde docela divoke. A barva? Zasadne pro cernou s plastovou karabinou.
A co treba udelat pro lidi co chteji logo zeleno-nejake zeleno-nejake logo na klicenky, pro ty co chteji stejne logo jako je na trickach udelat je s takovym logem?