Mikuláši mám prosbu jak je to z tričkama? Cena velikost?
K machr šnůrám mám poznámku: Milerád si připlatím za takový ten gumový futrál na mobil šnůrka je fajn ale, mne vydrží tak měsíc. Ten futrálek obepne celýmobil.
Jinak bych preferoval ten širší klips u toho tenčího (co je výš) se mne často stává že mobilem chytnu o neco a letí u té robustnejší s tím futrálkem to bylo v absolutní pohodě. Díky Karel
2Karel FILIP: hele nevim o jakych trickach mluvis - ja jsem zadna nevyrabel, jen jsem na ne delal logo...
2all: Snad se mi dnes povede vypotit nejake navrhy na ty snurky a soupnu to sem, Rad bych, aby to dobre vypadalo - hlavne kdyz se kvuli tomu nebude rozpoutavat nejaky flamewar o logu a pod. Pokusim se o dobry vzhled a jasny brand czfree...
Podklad bych zkusil hlavne na cerno, ale podivam se i po jinych barvach. Cerna ma vyhodu ze se nezaspini. Svetle barvy (alespon zespodu) nemaji smysl.
Jeste tedy nevim, jestli to bude HARD ci SOFT, ale docela by se mi libilo, kdyby śpodni vrstva byla kontrastni k te vrchni (coz je u HARD samozrejme, u SOFT by se to tisklo), vypada to dobre.
Mik
03.06.2004 v 08:20
Red
03.06.2004 13:52
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
2kubicz: V teto fazi jde hlavne o design. Nebranim se verzi HARD, pokud by se jako podklad pouzila cerna, bude to vypadat uplne stejne, navi o neco pevnejsi, robustnejsi...