Zdravím lidičky,
také co nevidět budu bydlet na Topolové 910 a připojení Wi-finou bych jen a jen přivítal. Zatím jsem sice podepsal multivision,ale zrušit se to dá dycky. :-) TO zase né že né: .-) Takže za veškeré informace budu jen rád.
2Petr Kosvanec:
Tak jak to vypada? Podarilo se ti zjistit neco noveho? Jak bych mohl pomoci? Rikal jsi mi, ze na konec cervna budes asi svolavat nejakou schuzku zajmcu. Plati to jeste?
Ahoj Petře, stojíme ve starých Milovicích před půjčením a koupením AP a co nejdřív si wifi vyzkoušíme. Pak se uvidí co dál. Do svolávání schůzky se mi příliš nechce ve chvíli kdy jsem si wifi osobně nevyzkoušel, ale pokud by nějaká byla moc rád přijdu.
pokud bude nejaka schuzka, tak se rozhodne taky zucastnim. Mas jeste ve starych Milovicich jineho zajemce nez Radiuse ? Ja to vidim, ze bych mohl mit dosah z Braniborske tak maximalne do Spojovaci, nebo do Visnove (teoreticky). Do Topolove by to asi nestacilo a navic mi ve vyhledu prekazeji baraky ve Sportovni a v Prubezne. Kdybychom tam take meli sveho "kone", tak by mohl mit snad i primy vyhled na Lysou. Nejde se nekdo ?
Dej potom vedet, jak jsi dopadl se svym AP, tedy kolik mas realny dosah.
Kdy a kde je nejlepší čas & místo pro setkání: v pátek nebo jiný všední den večer, v sobotu, v neděli? U Farkačů (staré Mil u GE Capital banky), nebo na kopci v Mladé? Na obou místech je zahrádka.
Co pátek, 8 večer, na kopci na začátku v Mladé? Ze st Milovic na kopec a tam hned vlevo. (Tu hospodu neznám - dá se tam jít dovnitř kdyby pršelo?) Navrhněte, přizpůsobím se. Díky.
ja osobne bych teda preferoval restauraci U Farkacu, i kdyz rad navstevuji obe . Je tam vice mista na zahradce i uvnitr. Radsi bych zasel az v pondeli, vikend se mi moc nehodi. Coz tedy pondeli 20:00 ?
Jsem rad za prispevky. Neni problem to predelat i do podoby vhodne pro Operisty nebo Netscapeisty. Nejak uz to udelam. Ale chvilicku mi to bude trvat, o vikendu se stehuji. Tak vydrzte a moc diky za jakekoliv pripominky.
2 Radius:
Opravil jsem web pro Operu (7.50) a Netscape (7.02). Ted se jeste pokusim udelat tu Mozillu. Ale linux nemam,takze jsou to wokeni verze. Snad to trochu pomuze.
Petyas