Zdravim. Potreboval by som poradit. Mam toho Ovisa 1120 v klient modu+14dB sito,firmware1.03H proti dalsiemu OvisoviAP+12dB vsesmer, vzdialenost cca 1,2km. Problem je v tom, ze mi moje AP zmrzne minimalne raz za 24 hodin a neviem cim to je(paket loss 0%). Skusal som aj ten firmware 1.02G, ale to sa len zhorsilo-dlhsie pingy.Poradte
tak tento problem me provazel take.:( Vse jsem svadel ale na to, ze je ten ovislink pripojenej na 626ku.
Kamarad Petr Ludera, jenz provozuje cast site na BileHore ma ovislinku habakuk a vse mu prej funguje suprove. (Bez zamrznuti)
Ja jsem problem castecne vyresil upgradem ovislinku na nejnovejsi firmware co je na netu a Ovis se kousnoul jednou za 14dni.
Ale i to jsem potreboval vyresit a tak jsem to nakonec udelal tak, ze mi po ethernetu jde i napajeni primo z PC, takze kdyz zapnu PC, tak se zapne i ovislink a funguje to bez problemu.
No neviem, ci to bolo pre mna, ale nic, co by sa podobalo na moj pripad som v tomto threade nenasiel. A tak ma este napadlo ci zavisi ta stabilita od PC-cka alebo od toho aku mam sietovku(Realtek8029). Poradte
Připadám si jako totální lamka. Celý den se tady snažím rozchodit 1120 v režimu klient. Stále mi hlásí po naskenování a volbě connect failed. FW 1.02G a zkoušel jsem to proti dalšímu Ovisu, Di614+ a Compexu WP11B+. Jedu to s wepem 64bit. Na pokusy jsem vypnul MAC filtr. Už fakt nevím. Můžete někdo poradit? Hw bude v pořádku, protože v módu AP na něj normálně jedu bookem.
V statusu je BSSID 00-00-00-00-00-00 a scanning (kanály se střídají). SSID je normálně podle volby.
No pocujte, podarilo sa vam niekomu rozbehat SNMP tak aby posielalo trap pri wep failure? Lebo ja som si medzitym uz vymenil zopar mailov s tech supportom ale ti cinania si dookola omielaju svoje, s nimi sa neda rozpravat a mam taky dojem ze ani nerozumeju, tvrdia mi ze ten snmp trap pre wep failure tam sice je ale ze to taku featuru nema... Tak neviem.