na AP johny.czfree.net došlo k problému s modulama (při testování omezení šířky pásma) Musím celé jádro včetně modulů a hostapu přeložit znovu, odhaduji na pár hodin.
v rámci testování jsem se rozhodl, omezit přístup pouze pro zvolené MAC adresy, pokud tedy chcete nadále používat přístup k internetu přes moje AP, prosím zašlete mi na email vaše MAC adresy + nějaký kontakt (nejlépe telefon).
Omezení použiji nejspíše od této středy, (možná už úterý).
- pro testování je totiž potřeba mít kontakt s těmi, co testují, a pokud se kě mě připojí 9 lidí, co neznám, a tahá přes mě data, tak to mi moc užitku nepřinese
sleduji, že DNS servery jsou poněkud pomalejší, proto jsem rozchodil další DNSko. Jeho adresa je 10.55.72.40 který by měl IP adresy překládat rychleji. Bohužel nejsem schopen zaručit že to bude chodit korektně a vždy. proto jako sekundární dns nechte stávající 10.55.72.1 nebo 10.55.71.1
Jen co toto upravím přepíšu i konfiguraci DHCP aby přišeloval tento rychlejší DNSserver.
Johny
Johny
Naposledy upravil JohnyWolker__ 23.04.2004 v 12:41
k výpadkům sítě, ... nevím proč, ale psolední dobou dost čaqsto nejde elektřina v celém domě. (na záložní zdroj nemám peníze)
Vždy jenom na pár sekund, to ovšem stačí, na shození AP které se samo již nezapne. Po několika minutách, (hodinách) mi přijde řada smsek, některé i z čísel která vubec neznám, a žáídají vysvětlení.
Není v mojich silách všem smskou vysvětlovat co se děje, navíc dlouhodobě nemám credit, tedy ani nemohu odepsat. Proto prosím, pokud chcete jakékoliv informace ohledně AP, telefonujte. Pokud zrovna nebudu ve škole, nebo v metru, tak to zvednu, a rád povím co se děje. Ale odpovídat na 10 smsek skutečně nemohu.
Jinak pevně věřím, že proud už bude vpohodě a nikdo to nebude shazovat.