Rozhodne pocestit!!! Anglictiny je porad dost, kdyz uz musim pracovat s anglickejma OS, s internetem, kterej je z 90ti procent anglicky. Forum je zrovna takova vec, kde je anglictina uplne zbytecna.
Pocestit ovsem s citem!!! A nikoliv za kazdou cenu. K cemu se cesky ekvivalent nenajde, pripadne najde ale zni naprosto silene, jsem radeji pro zachovani EN verze.
L@zna
BTW:
Dale, jelikoz po pocesteni by se v tom uz nikdo krome Cechu nevyznal, v teto souvislosti navrhuji vytvorit naprosto minimalizovanou verzi FAQ v anglictine. Udelat na titulni strance ikonku s britskou vlajkou a na ni odkaz na special MINI EN FAQ a odsud pripadne odkaz na specialni thread "help for czech nonspeaking person" nebo tak neco. Jinak zustavame naprosto nepristupni cizincum, kteri cesky nevladnou a nemaji ve svem okoli nikoho, kdo by jim s cestinou pomohl.
2zajsoft:
Mam - delal jsem navrh - vlastne by ted mela prijit faze skinovani, ale delsi dobu jsem nedostal pokyn, takze nevim v jakem je to prave stavu. Mik
Uff, tři dny tady nejsem a takovýhle změny se tu dějou... Teda zatím je to jenom ve fázi vývoje, ale věřím, že se to tentokrát dotáhne až do konce...
Řekl bych, že můj názor na toto téma (název tohoto vlákna a a jeho hlasování) je zde už delší dobu znám a proto ti Docu přeji hodně štěstí...
BTW FAQ nechte FAQ, je to všeobecně známá a uznávaná zkratka o které každý ví, co pod ní najde (u ČKD nebo ČKO bych si nebyl tak jistý, resp. bych neměl ani tušení, co se pod tím ukrývá).
Sice index možná česky není, ale je to lepší než domu, a má to spojitost na skutečně pojmenovanou takto hlavní stránku tedy ..../index.php.... o to šlo, že tam je přímá vazba.