Zkusim to, az budu doma, bohuzel uz nemam doma Internet (rano mi ho uz zrusili a tak ted budu moci psat jen z Internetových kavaren). Nenapada te, v cem by uz mohl byt zakopanej pes?
Zdravim, mam tu problemek, asi to bude jen nejaka pitominka, ale nevim si rady....
Mam asus 500b, nacpal sem do něj firmware 1.7.5.6-2, přepnul do ap only, 802.11b only.pomocí telnetu jsem zadal :
echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward
/sbin/ifconfig eth2 10.109.156.8 netmask 255.255.255.0 broadcast 10.109.156.254
wl ap 0
wl scan
wl scanresults
/přepnuto do client modu a scan našel požadované ap/
/v ifconfigu u eth2 ukazuje ze tecou packety, ale z neznámého důvodu nepingnu apcko!!!(10.109.156.2), je to taky asus ale v ap rezimu, ostatni pres nej jedou v poho.povolenej filtr mac na nem mam a wep tam nebezi/
zkoušel jsem i novější firmware, kde je již ve web rozhraní client mode, ale nějak to nešlo, ostatně to tu již někdo říkal že je to nedodělaný...
pls, nekdo mi vysvetlete ze sem lama a na co zapominam, dik moc!!!
je mozny nastavit WL-500b (aby melo vsechny fce - routeru) tak, aby bylo spojeny s v Ad hoc modu s xi-626? Nejak sem to zkousel, ale nerozchodil sem to... Resp, sit se tvarila spojena, ale asus sem nepingnul...
coyote, zkusím to projistotu ještě jednou, ale tohleto jsem do routeru dával pomoci příkazů nvram set bootCmd0, takže po zapnutí routeru by to mělo vždy proběhnout, rozhodně to prozkoumám, dík.