Cau, Hele mel bych zajem vytvorit sit na podhajkách..tam u aaa auto praha jak sou ty radovky, tak tam funguje fakt prima sit..mam moznost se tam napischnout..tak pokud ma jeste nekdo z podhajek zajem..napiste do fora. ..tomas
Zdravim,
hledam takovyho typka z Podhajskejch poli, kterej se tu kdysi rozepisoval o tom, ze tahal (bude tahat) kabelaz po panelaku. Velmi by me zajimaly jeho zkusenosti (kudy tahal mezi patry, kde byly prvky, 10Mb/s koax vs. 100Mb/s TP atd.). Nevim kdo to je, ten prispevek nemuzu bohuzel najit. Pokud se najde, at se mi prosim ozve na mail, mozna bysme mohli skaknout nekdy na pivo nebo tak neco. Naky bych mu i zatah ) Diky
mas nejaké fotky s tvého node? případně co kde a kam vidíš? jinak mam tam pozastavenou výstavbu AP. Pokudby jsi byl ochoten vypomoci tak se to může hnout kupředu. připojení není z Bohnice o.p.s. zdravím Karel
Ahoj bydlim v ulici Pod Čimickým hájem v podkroví v jedný z tech baráku s červenou střechou. Mám výhled na čimičák, na Sevt, do ulice Pekařova, ale v případě potřeby to můžu dát někam na střechu nebo sousedum, takže bych měl rozhled na domov důchodců, blázinec a Podhajská pole. Je tu někdo v okolí? Rád bych se připojil. Díky
Ahoj viz výše je možné se domluvit připojit na Prosek případně druhýbřeh Vltavy bylo by to možný zkouknout co přesně kam vidíš fotky a podobně. jinak se obrat např. na Clocka ten je v čimicích. zdravím karel
Dobry den,
jelikoz jsem cerstve majitelem PDAcka (Dell Axim X50v) s WiFi pripojenim, chtel jsem se zeptat, jestli byste mi mohli poradit, jak by ho bylo mozne pripojit k CZFree.Netu jenom jako ciste klient s pripojenim take do Internetu.
Nakonfigurovat si to umim, problem je akorat, ze uz se v moznostech CZFree.Netu tak nevyznam, tudiz potrebuji poradit.
Potrebuji pripojeni akorat k prohlizeni stranek a stahovani/posilani posty pres POP3/SMTP na jakekoliv rychlosti. Zajima mne tedy take financni stranka veci (vim, ze za pripojeni do Internetu pres CZFree.NET se plati).
Co jsem se pokousel najit doma (Zelenohorska 14, 1. patro, prostredni maly baracek podel cesty, okno smerem k tomu vysokemu baraku) site, tak jsem bez problemu videl AP nazvany "JH".
Pokud jsem uplne mimo misu, prosim o radu na linky stranek, kde se dozvim vice. Pripadne mne poslete na patricna mista.