To je komunikací s AP...takové negotiation-a je to absolutně normální. Jen někdo ji má kratší a jinej delší...podle nastavení parametrů DTIM, preamble atp.
Tak jsem včera vylezl na střechu hned vedle antény, síla signálu kolem -30, a bylo to totéž. Tedy rušení to zřejmě není. Mohlo by to souviset s tím, že je zapnuta WEP autentifikace...? Teď nechci zkoušet to vypínat.
Řeknu to jinak...pokud je to pravidelné-není to žádná zátěž-rušení nebo jiná nepravidelná věc, už z principu. Jsou to zřejmě komunikační rámce, třeba synchronizace klienta s AP, cokoliv co má dočinění s komunikací obecně, ne s daty které po lajně proudí-leda, že by byl spuštěnej nějakej prográmek, kterej přesně v těchto časových intevralech posílá velké kusy dat-což nepředpokládám, nebo? uživatel nevypadá jako nějaká láma
BTW: nevařím z vody. Máme hardware AP a na těchto při pingání v přesných časových intervalech ping vylítává třeba i na 60ms z 5ti a je to normální bezporuchový stav bez zarušení vklidu v limitech a na plné rychlosti
OK, díky. Jsem klidnější
Máme tu totiž problémy s rušením na spoji od tohoto AP k asi dva kilometry vzdálenému bodu odkud bereme internet, tak jsem se bál, jestli to není tak silné, že by to ovlivňovalo i lidi připojené k našemu bodu vzdálené pár desítek metrů...