Vkládejte jen konkrétní a věcné příspěvky. Své pocity a emoce případně ventilujte jinde, nebo přímo na email člověka, který je ve vás vyvolal. Jde mi o to, a? to tady není jako v sekci "JAK DĚLAT LEVNÉ ANTÉNY" - stovky příspěvků a kde nic tu nic, člověk se hodiny prodírá "ničím" ! Dík za pochopení...
Tak nevím jestli hovořím maďarsky. Předně Ti (=PJ= Azzie) dik za projevenou snahu.
Nevím jestli si postřehnul obsah prvních dvou příspěvků, ale žádal jsem všechny namyšlené pitomce, aby se zdržely svých trapných a NADUTÝCH výlevů!!!
Smyslem této sekce je usnadnit to těm, kteří nespadli učení z nebe jako někteří. Aby se více rozšířili směrovky – což bude přínosem pro nás všechny. A také aby zde nebyla přehršel bezpředmětných výlevů s nulovou informativní hodnotou.
PROSÍM JEŠTĚ JEDNOU, žádné ulevování zakomplexovaných, žádné odkazy na cizí stránky i když někteří z nás AJ a … znají - nemusí tomu tak být u všech, žádné odkazy na web kde se něco musí dedukovat – hledat – odhadovat.
PROSÍM NE viz. zde, příspěvek č. 1,2,3 jinak tady budou stovky blábolů o ničem a jen se zde bude ztrácet drahocenný čas…
24.05.2004 v 12:58
cipis
24.05.2004 13:34
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
A přesně o tohle jde, osočovat se, zaplňovat zbytečně místo a vytvořit stovky příspěvků jak je tomu v sekci "JAK DELAT LEVNE ANTENY" kde se člověk hodiny prodírá doslova ničím. Vidím, že tady to dopadne úplně stejně. Asi je načase abychom včas všichni smazali své příspěvky a nechali toho než vytvoříme "zabijáka času", který nikomu nic nedá.
Takže i Tobě dík, asi jsi nečetl pozorně nebo jsi taky "cosi" až na půdu.
Zatím tady nikdo skutečný návod nedal. Podlkady ano, to jo, ale jsou to podklady na takové úrovni, že se jimi může nechat inspirovat jen ten, kdo žádný návod ani nepotřebuje a navíc tyhle "drobky" vypadnou z každého vyhledávače jako první. Stejně tak né každý má doma otce dělníka v kovošrotu, který mu domů donese co se synkovy zamane.
Nechme toho, a buďto něco sami předveďte, nebo aspoň poukažte na něco co to ještě není. S vyhledávačem umí zacházet každý, stejně jako s vrtačkou...
24.05.2004 v 14:01
=PJ= Azzie
24.05.2004 15:16
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Aziatovi jsem poděkoval za snahu viz. výše. Tenhle návod znají asi úplně všichni. Nejsem zrovna zkromný vým; a tohle nestačí a ještě jednou mu díky za snahu... ale...
Co třeba ten "symetrák"? Dokážeš si nějakého mladého klučinu představit stavět podle toho webu yaginu? Já ne.