Navrhuji, ze si oba date schuzku na nejake odlehle planine presne o pulnoci a date si tam souboj...mozna se tak vyresi mnohem vic, nez v tomhle flejmu !
Tudiz vsechny dotazy zopovim v noci, ci rano.
Tak se sem hezky dejte, napisu vam na to slohovou praci, jenz bude posledni me vyjadreni k tomuto flame, pak uz jsem jedine ochoten diskutovat na zivo...
Pacz rozepisovani tohoto flame, je pri nejmensim skoda meho casu, ostatni at si se svym casem nakladaji jak uznaji za vhodne.
UPDATE: Jsem ted enorme vytizen prestavbou LanDu, posouvam "odevzdani slohove prace" do nedele...
funguje akorat 1024*768, zbytek ma posuvniky, jeden, vetsinou dva - firebird, galeon, konqueror(tam nejde ani ta 1024)
Kde ses a proc zrovna nemuzes opravit co si rozhrabal nikoho nezajima. Pokud predelavas cely kod delej si to nekde jinde. Nech mapu bezet na puvodnim a updatuj to az to bude nejak stable. Tohle je opravdu na nic. Oto to tak dela celou dobu s mapou hnul poradne a problem nebyl.
Muzes rict v cem presne je problem mit vyvojovou vetev? (monitor-dev/)
Pokud to nezvladas tak se na to radsi vykasli. Nekdy mene znamena vice.
To jste tady nadelali docela peknej cirkus kvuli 2 posuvnikum. A k tomu, co se Zajochovi na mape uz povedlo, k tomu jsem tu necetl ani radku.
K tomu, kdo programuje jako cune bych se byt Vami vyjadroval az kdyz vidim jeho kod a jeste bych se hluboce zamyslel nad svym vlastnik kodem. Videl jsem kus kodu puvodni mapy a zdrzim se komentaru k nemu. Mimochodem je to jeden z duvodu, proc nejsou zdrojaky uvolnitelne.
A mimochodem, k uvolneni kodu by se asi mel spis vyjadrit Oto nez Zajoch. Jestlize ho dosud neuvolnil, asi ma k tomu duvod. Chcete po Zajochovi neco, cemu se Oto a Deu 2 roky branej.
P.S. Zajochu zmoderuj to, zase jsem se nechal vytocit.