To by bylo super. Co se zeleza tyka, tak kdyby byl potreba nejakej server nebo tak neco tak zrejme muzu neco pucit (ale nesmis si predstavovat 2x P III na gigu s gigem pameti ;-)))
Presna adresa je Zisovska 1627.
Prikladam mapu (je to cervene zakrouzkovanej barak):
neni nic lepsio nez se dnes kolem 10 stavit v bechovicic..... to znamena prijet na běchovickou zastavu.... popripade prijit az ke me dom. ulice ke kolodejum 149. tak dej vedet
takze pripojenim mystika by nemel bejt problem... se tady potkame a dohodnem se.... (ale pocitej s tim ze to zatim neni o freenetu protoze nemame zatim viditelnost...) ale investice do LANu by nemela byt moc velka
kocour: no na tom tvem spojnem bodu se bude pracovat... ten clovek z sestyho do toho asi pude takze vyckavej nez prijde den D ))
lord: ok nak to zkusim zvladnout akorat ted sem trosicku v casovem presu takze bych ti napsal kdy se stavim... )
dnes v 10 to asi nestihnu, přijel jsem z cest.
Po posledním měření mi přestalo chodit upozornění na příspěvky, tak jsem si myslel, že to usnulo, ale jak vidím, opak je pravdou.
No tak to je super, napiste mi co dal.
Cim je to sesitovany? Coax, nebo twist? Sitovku mam, kabel sezenu asi za dost rozumnou cenu. Kolik je pripojenejch lidi?
Jo jo, sobota 26.10., prave poledne se pro Bechovice a Ujezd nad Lesy zapisuje cervenym pismem. Ustanovila se prvni provozuschopna trasa CZFree.Netu do techto obci:
Povede z Hostivare <A HREF="http://www.czfree.net/forum/showthread.php?threadid=808" TARGET="_blank">od Tomcata14</A> do Bechovic <A HREF="http://czfree.net/forum/showthread.php?postid=8295#post8295" TARGET="_blank">k Lordu_Bodycountovi</A> a pak k Makaronovi do ulice Raposovska v Ujezde. Zeleny usek jsme testovali uspesne pred tydnem, vysledek dnesniho 'oranzoveho' mereni je zde:
Diky vybornemu SNR kolem 13dB a malemu poctu siti litaly pakety plnou rychlosti 11Mb/s. V Hostivari jsem meril ja s Tomcatem14, v Bechovicich Makaron s Lordem_Bodycountem. V Bechovicich uz je nainstalovano sito na Hostivar a v Raposovsky na Bechovice. V obou lokalitach jsou uz v podstate udelany i svody od anten a k dispozici jsou i poce na routery.
Tolik to prijemne. Nyni tvrda zivotni realita. Do Hostivare se bude muset koupit a namontovat antena na Bechovice za zhruba 4500Kc, nebo pomoci Makaronovi s jeji amaterskou dostavbou (asi 2 dny cisteho casu na nakup materialu + prace v domaci dilne), do Bechovic prijde jeste vsesmerovka, kterou vyrobi asi Makaron, vsesmerovku do Raposovsky uz ma hotovou. No a zbyvaji doposud nezakoupene karty XI-626 po 2600Kc/kus - jedna do Hostivare, jedna do Bechovic a dve do Raposovsky. Celkem tedy jeste 4 kusy. Myslim, ze by bylo fer udelat si vsichni Ujezdsti a Bechovicti mensi meeting a dohodnout si v tehle chvili finance. Cim driv se rozbiji prasata, tim drive se CZFree.Net u vas rozbehne !!
Diky moc vsem zainteresovanym za podporu rozsireni site a preji brzke prvni czfree pakety vsem zajemcum v Bechovicich, Ujezde a kam az to pujde natahnout .
Me je to vcelku taky jedno. meeting muze byt jen o vykendech...... jinak nejsem v praze.... co se tyce meho bodu v běchovicich tak je v podstate vyresen. staci jen dodavka od I4. a bod bude kompletne hotov. svody pro obě anteny jsou natazene. jedine co jeste nemam je HDD pro router. a ta zminovana 626ka a vsesmerovka, ale to je montaz na 10 minut. dale jeste dulezita vec: a to konfigurace. sic vim kdo umi v Linuxu, ale nevim jestli az tak aby udelal AP. ale budu mu verit.
zaverem si dovolim rici ze v podstate bude li signal od Tomcat14 a 626, bude i AP pro bechovice a lidi na Ujezde.