programy na stažení celého webu jsou tak pak by snad mohlo i toto jít udělat stejně ne? Už mi to napadlo také když vidím kolik tady strábím času než to vše přelouskám.
tahle vidim dost problematicky. vem si kolik ti přibude za den přispěvků. kdyby měl někdo pokaždý delat novej archív celýho fora tak by to byla dost zbytečná práce. prostě a jednoduše se pripoj přes czfree a potom te už doba strávená na internetu nebude pálit. :-))
Jistě pokud by byl na czfreenetu takby to nemuselo nikoho pálit. Ale nevidím to mimo Prahu tak snadné a rychlé.. lokální sítě půjdou jistě ale net?? snad jo...
Pokud se mi to povede tak je budu stahovat a posílat třeba zájemcům..Zatím ale přes můj telef. linku to moc nepůjde.
Jestliže by se tahal z databáze čistý text bez smajlíků a jiných blbinek, tak je to par kB textu a to stáhne po modemu každy.
Co například něco jako "SELECT * FROM Forum WHERE čas_příspěvku = zvoleno_uživatelem GROUP BY forumid" - zkrátka byly by ke stažení všechny příspěvky z časového úseku, který by si čitatel zvolil...