ad xChaosův návr: souhlas, je to ideální způsob jak získat železo a dát rozumnou záruku, že ho někdo někam nezašije. Párkrát už mně napadla myšlenka co se stane až se Deu jednou rozhodne, že fórum s mapou stáhne nebo zpoplatní.
ad mapa: ty nový rozlišení jsou úplně na h*vn*. všude jsou sidebary.
ad vývoj mapy: bohužel o tom vývoji mapy nejsou veřejně dostupné informace. Práce ota na mapě v posledním cca roce(?) byla vynikající a kvalitní(Otovi patří velký dík). To co se děje na mapě nyní mi přijde spíše krok zpět.
ad zajsoft: Můžete někdo poskytnou nějakou informaci kdo to vlastně je? Nikdy jsem o něm od nikoho neslyšel a když se stal z nuly adminem fóra(což se nepodařilo zatím nikdomu) za 5 měsíců tak to přece musí být "pan Někdo". Nicméně jeslti jeho hlavní přínos je vývoj mapy tímhle stylem tak to snad raději Děkujeme odejděde.
Může se k tomu vyjádřit někdo kompetentnější(oto?) kdo má lepší přehled co se děje?
zajsoft: Mne jen vzdycky dostane to jak se najedou nekdo rozhodne ze neco cely predela. A jeste ma plnou hubu kecu o komunite. Prestoze je to jen a jen jeho rozhodnoti a nazor.
ad uterky: Do dnesniho dne neni NIKDE napsano KDE se ty uterky konaji. Takze to povazuju za dalsi z mnoha Deu&spol only akci. Rezignoval jsem na to se tim zabyvat. Resim czf na Praze 12 coz je daleko prinosnejsi nez se hadat nekde s Deuem o necem co si stejne pak udela po svem a proti vsem.
To ze se vrta nekdo v monitoru mne toci z toho duvodu, ze je v nem i spoustu moji prace(vis oni se tam ty body neudrzujou sami od sebe) a pomerne hodne ho pouzivame.