zdar, zkousim pouzit tvuj firmware (build 1.1 !!!testing),
funguje sqele.
Nasel jsem jednu chybicku:
ve skriptu /init/rc.telnetd
ma byt
echo $(nvram get 1_x_Password) | passwd --stdin $USER
misto
echo $(nvram get 1_x_Password) | passwd --stdin admin
2 dotazy, nejak jsem zatim nenasel odpovedi:
1. Je mozne v Asusu zaridit vytvareni logu napr. o dobach vyuziti, objemu prenasenych dat (treba i s casovym udajem) a navstivenych webovych adresach? Bylo by to asi dost dat, lze to zapisovat na USB disk nebo treba po kusech posilat mailem?
2. Nekde drive jsem videl zminku (Technik), ze brzy bude fw s podporou klienta primo ve web rozhrani. Lze uz v soucasne verzi (wl500g-1.7.5.6-2.trx) pouzit webove rozhrani pro nastaveni firewalu a ruznych povolenych pristupovych dob/zakazanych adres apod. nebo je nutne pockat na tu slibenou verzi?
Ahoj,
nevim kde je problem a potreboval bych poradit. Mam dve anteny, jako externí všesměrovou 8,5 dB a druhou interní v WL 500b. Zapojil jsem pro zacatek 2 pc, jedno jede na interni antene a druhe se pripojuje prez externi. Snazim se navazat spojení mezi temito pc, ale porad mi vypadava signál?? Coz nechapu mam napsano spojeni velmi dobre a za chvili mi vypadne sit a pote se do ni nemohu zaregistrovat. Nevim kde je problem.
Ja mel jiny problem s nahranim FW pres restoration utility do wl500b, ztratil jsem orig. CD a stazena utilitka z webu Asusu na veskery *.trx FW hlasila "CRC 32 Error", takze mi pak kamarad (diky hobbite ) poslal utilitku z CDcka a vse jelo jak po masle.
Takze na to taky pozor, na Oleguv FW pri nahrani do WL500b funguje pouze fw restoration utilitka z originalniho CD.
Prosiiiiiim Vas,
mam problem pri propojeni pocitacu. Dva mam na interni antene a jeden na externi antene. Kdyz dam ping mezipc na interni antene vsechno ok, ale kdyz se snazim o ping mezi pc na interni antene a pc na externi antene nefunguje.
Protoze na tohle to neni delany, ty dve anteny mkezi sebou prepinaj, nema to dva samostatny vystupy. Pokud potrebujes tohle tak je jediny reseni rozbocovac na externi konektor a jednu antenu pro venek a jednu pro vnitrek.
Sekunda je 9 192 631 770 nasobek doby periody zareni ktera
odpovida dobe prechodu mezi dvema urovnemi hyperjemne
struktury zakladniho stavu atomu nuklidu cesia 133