OK, zkusim opravit ten web, ten asus script to nejak prasi a porad nevim proc.
Ten telnet taky opravim.
Pridam tam tc pro shaping.
Ten bug s tim ip addr bude asi tim ze jsem ten balik ip lehce znasilnil a nektery veci musely jit ven, protoze nebylo mozny je skompilovat s uclibc knihovnama.
uz jsem kapnul na ten problem s tim upgrade, nejak se mi premazal version.conf kde je ulozeny co je to za typ na kterym to pobezi a loadoval se tam defaultne WL600
upgradnul jsem to libm, snad to uz pobezi.
odstranil jsem web interface, ale buh vi jestli pujde upgradovat ten firmware, bude se to muset asi jeste doladit
heslo a username je jako bylo do web interfacu, s tim ze pokud se zmeni pres passwd a da se saveetc a nvram commit tak po restartu uz funguje to heslo zmeny pres paswd
v setnet je po startu nahozenej jenom httpserver, jako index.asp je stranka upgradu.
Je potreba to jeste poradne procistit, je tam spousta zbytecnyho balastu.
HWSOFT> Portace wispa by urcite sla, ale nebude to nic lehkyho, jednodusi by asi bylo udelat pouze ala wisp menu na nastavovani.
PUPIK> editor tam zatim neni, protoze e3 sice behalo, ale neumelo ukladat, nevim proc, a vi z busyboxu mi porad hlasil segmentation faults, nekdy to poresim a dodam ho tam.
Jinak na editaci pouzit SCP, pretahnout k sobe a zase zpet na router.
web stranka upgrade chodi, ale upgrade nejde. Navic prestal hlasit verzi Firmware, Bootloaderu i Hardware (hlasi 1.0.0.0) a Product ID stale hlasi WL600
utilita TC stale stejna chyba :
tc: error while loading shared libraries: tc: symbol log, version GLIBC_2.0 not defined in file libm.so.6 with link time reference
PUPIK> Ja editaci souboru resim ze si spustim daemona stupid-ftpd s jiz pripravenym konfiguracnim souborem ktery mam ulozen ve slozce etc. Tim se mi zpristupni cely souborovy system pres FTPcko.
jak jsem zjistil tak ten web je vazanej na spoustu veci - > uplne jsem ho vyhodil
u toho TC uz si nevim rady, jeste jsem tam dal malinkopoopravenou libm, ale asi to stejne nepujde, protoze zadna takova funkcnce jakou tam hlasa ze by tam mela bejt tam neni.
na upgrade firmware udelam script, ten bude fungovat tak ze se mu zada odkud si ma stahnout firmware z webu/ftpka a on si ho sosne + naflashuje.
zkusil jsem tam dat jenom pro test staticky skompilovany TCcko, jmenuje se tctest, tak ho prubni jestli bude fungovcat.