ahoj,
nalil jsem do WL500b firmware wl500g-1.7.5.6-2.trx.
Klient funguje, ale když to přepnu do režimu AP (přes webový konfigurátor), tak to sice jako AP jede, ale nedává ve známost SSID - to znamená, když klientem (notebookem) proscanuju okolí, žádný AP nenajdu. Pokud do klienta zadám jméno AP (v mém případě test) a MAC adresu, připojím se okamžitě.
Jak zapnout "Broadcast SSID" ( ve web konfigurátoru to vyberu, ale nemá to žádný účinek, "wl ssid test" taky ne). S původním FW to fungovalo.
předem díky za radu
radekpv
Zajimalo by me,jak - a jestli vubec - je rerseny rozdelovani internetu.Proste kdyz mam k Asusu pripojeny 2 pocitace,tak jestli to proste rozdeli na pulku,nebo jestli to strida podle potreby ci co.Jde mi o to, ze kdyz ja budu neco hrat a matka zaroven na druhym poci bude hledat jak se vysivaj krajky,tak jestli se da nastavit, ze ja budu mit tolik a tolik procent a ten druhej pocitac tolik a tolik.
Pokud to takhlec nejak udelat jde , tak jak ??
ahoj,
omlouvám se, máš pravdu, opravdu to funguje. Byl to oslí můstek - neustále jsem zaklikával YES u Block Broadcast SSID (zkrátka jsem nepřečetl to slovo Block).
Už ani radši nebudu tvrdit, že v původním fw to bylo naopak :-)
díky
radekpv
Dik moc za odpovedi.
Resit to pro dva poce doma asi opradu neni podstatny,ale docela dost by me zajimalo jak by se to dalo udelat - casem bych to urcite pouzil.
Trebas situace kdy potrebuju stahnout nejaky ovladace-dneska uz dosahujou docela silenejch velikosti.
Ale nijak na to nepospicham,takze nepotrebuju aby to jelo nejak moc rychle a nechci aby rychlost netu na druhym PC byla omezena.Naopak by bylo hezky omezit rychlost stahovani ovladacu klidne na trebas 3-5 KB/s a zbytek nechat pro druhy PC.