k problematice pripojeni v Neratovicich,zatim nejlevnejsi varianta je od trionet.cz - komercni radionet za 400 kc/mes
neomezeny pristup-viz jejich nabidka.
Rozhodne prozatim lepsi, nez do net230V a jine cenne navrhy.
Pokud se sejde dost lidi,se zajmem o vec nebude pripojeni na paterni sit takovy neresitelny problem.
Zazil jsem to i s organisaci pripojeni k trionet-porad bylo malo
odhodlanych a pak uz to slo.Rikam si pomalu,ale jiste od telekomu k trionet a od trionet k czfree.
No takže jsem se vydovolenkoval, odrazil nápor práce a je opět čas na zkvalitnění připojení k internetu v Neratovicích.
Tedy vypadá to nadějně, že bychom se mohli dostat na střechu jednoho z věžáků nad bývalou jednotou, které jsou pěkně na kopečku a tam umístit antény a zřídit AP.
Navrhuji svolat poslední strategickou schůzku třeba v Sobotu 26.10. po obědě 14:00? (nahodil jsem termín, blíž se dohodnem mailujte na kamik@email.cz) v Neratovicích u pivečka takže třeba zase ve Skleníku.
V tom následujícím týdnu bych to chtěl začít nakupovat svařovat držáky a rozjíždět.
Proto schánějte nody a lidi na UTP a? víme počty a dá se udělat nějaká kalkulace.
posledni prispevek 25.10, po schuzce ve skleniku je tu nejak mrtvo /jestli se ovsem konala/, nabizim AP do cca brezna nasledujiciho roku, udelame dasli sezeni ve skleniku ?