Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Ja jsem si napriklad nevsiml, ze bys mi alepson jednou zablikal na icq...
quote:
no a?? poslal jsem mejly to nestačí? vy jsete odpovidali! >>> co vice >>> ??????
Sorry, ale tvoje stranka mluvi za vse... je to lez!
quote:
>>>> 14.4.2004 sraz v klubu U Kraba přitomni: samael drzhor asistent waschek marek....
Zavolej si do Thundernetu a oni te mile radi pripoji do admin konektivity a klidne ti i poslou fakturu...
quote:
>>>> internet od Vas je tak napiču že je nepoužitelnej 90-100% paket los je mi nahovno i zadarmo! /// a neni to linkama od nás ale za killbillem///
vaclav
ps: ja jsem akorat admin.. nejsem ucetni! Jestli chces ucetni tak zavolej do thdn a chtej Lenku Cervenkovou....
>>>>> tak co tu placaš když ani neviš ! :/
btw, co jsi kdy pro czfree komunitu udelal krome postaveni apecka?
>>>>>
klasicka slabomyslna otazka malyho chlapce co by byl rad velkym klukem, ale lide okolo mu to nějka neumožňuji. DOŠLI TI SLOVA??? JSI MĚ ROZTESMAL
INVESTOVAL JSEM DO LIDI KOLEM JEN TAK 30.000KČ ABY SE MOHLI PŘIPOJOVAT PŘEZ TVOJI FIRMU ! pro czfree jen to že KLAPIKOVY AP TŘEBO UŽ JEDE CZFREE JAK PO DRATKU A NEMUSI MIT LINK 4,5 km NĚKAM DO PRDELE!
vaclav
Nyni k dotazum.
Myslim, ze vsechny maji jednoho spolecneho jmenovatele. Na routeru
KillBill se provadi shaping czfree trafficu. Problem je nejvice v tom,
ze ve volnem pasmu, ktere je vyhrazeno pro CZfree (nyny 128kbps a ma byt
32kbps podle zasad CZF) je neumerne velky provoz. To se projevuje
zpomalovanim shapovani i pro platici klienty CZfree.
Momentalne se ruznymi kombinacemi nastaveni shapovacich pravidel snazime
tuto vznikou prodlevu minimalizovat.
Bohuzel vsak nemuzu volne pasmo zvysit, protoze to by bylo zas na ukor
celkoveho pasma a hlavne by to neumerne zvedlo zatez mezi nekterymi
APcky (AP Cerneho bratrk apod.)
--------------------------------------------------------------------------
TJ JSEM ZVĚDAVEJ KDO BUDE THUNDERNETU PLATIT INTERNET KDYŽ JSI PSAL ŽE TAM DATE 256 ZDARMA HEHE DALŠI FIRMA KRACHNE )))) Fakt jsi czfree člověk všechno zadarmo jo fakt pohoda život ) a nebo jsi jen vocas co nema apečko a potřebuje se nějak přiživit a mele tu pičoviny a koukaji mu v TH boty odněkud )
cely večer jsi mě krasně bavil. diky.
vaclav
29.04.2004 v 22:40
drzhor
Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: takto vypada zdarma internet