Zdravim!
Rad bych se taky pripojil do budovani CZFreeNet. Bydlim pod Holomeri na tamnejsim malem sidlisti. Viditelnost ode mne neni nijak zazracna, jsem v doliku, pod kopcem na kterem je Severni Terasa :-(. Dobre ale vidim na protejsi stranu, tj. na Klisi a Bukov, a do Vseboric.
Nafotim pohledy.
Ahoj Vsichni,
taky nejsem po navratu do UL nadsen situaci internetu a tim jak me tu nuti do nejlepsi technologie breezenet. Bydlim na Klisi v ul. Resslova a sel bych do wi-fi site. Bohuzel v baraku mam duchodce, takze asi budu sam. Videl jsem tu par dalsich prispevku z Klise a chtel bych se zeptat jak to dopadlo? Z GPRS uz mi padou vlasy.
Dik za odpovedi.
Omlouvam se za omyl. Povazoval jsem Tommmuv "nejdelsi panelak" automaticky za hotelak....
Asi jsem nebyl v Usti dyl nez jsem myslel
Dival jsem se do mapky a chtel jsem se zeptat jestli z Klise od nemocnice bude stacit na ty Stribrniky antena 17.5dBi nebo jestli mam koupit 24dBi. Cenove to vyjde nastejno, ale nechtel bych okoli zbytecne rusit.
Chtel bych pripojit pristi tyden nas dum (tri byty) za pouziti AP Asus v klient rezimu. Muzu dat na strechu klidne AP, ale nevim jestli by to melo smysl.
Dik
Ahoj vsichni,
dik za odpovedi.
Chtel bych se zeptat, jestli uz funguje nejaky AP?
Zelezo uz doma mam, jen ho nasmerovat.
Bohuzel nebydlim nijak vyhodne, jinak bych to dal klidne na stechu sam. Doufam, ze v Usti Czfree nezachcipne