2 Majkee> S moji pripojkou problemy nebudou, ale k tobe to uz asi bude chtit router. :(
2 ALL> Nedaji se zapojit dva body za sebou bez routeru?
Trebas jako, ze pripojku na CZfree budu mit jen ja a na Majkeeho by sla dalsi nezavisla sit (pr. WiFi nebo UTP)
Sraz se koná tento čtvrtek 24. října u Karla (Ul. Slivenecká) ve 20:00.
Já si ovšem vyhrazuji právo přijít až kolem 20:30, neb jsem ve škole v Dejvicích do půl osmý.
Program:
a) Příspěvek na AP. Od těch co nepřispěli materiálně ani prací, bych rád vybral po 500kč.
b) Odpovědi na hloupé dotazy související s a)
c) Poradnenská služba. Jakou WiFinu koupit s jakou anténou ....
Případně i d) opít se pivem, či jinými pochutinami.
Stalinovy varhany = x*2 ks ronjitek.Samo, že s tím počítám, ale pochop, že ten signál je třeba někde rozbočovat(špatný výraz, ale teď mě nenapadá lepší)a na to potřebuješ pecko, co to bude umět.
Ahoj, rad bych se dostavil, ale mam skolu v dejv. taky do pul osmy a pak este praci na miraku, takze bych dorazil tak v 22, jestli tam jeste budete.
2) Moh by nekdo pls trochu osvetlit tolik probiranou situaci, kdy napr. ja hned u strechy budu mit antenu a par lidi v baraku by to chteli sdilet ? laicky se mi zda, ze staci, aby tam byl jeden switch a tim se to rozdelilo po normalnim metalickym ethernetem 100mb k ostatnim ucastnikum v baraku. je to tak ?
To JaZ :snaž se přijít včas, v principu to jde, ale jinak je to podstatně složitější, zvláště to připojení po baráku.Není to ale v tomhle případě záležitost technická.
Jinak zapoměň zatím na 100Mega.Na to si musíme ještě chvíli počkat.