No.. kdyz uz... vhodnejsi by bylo neco, co snese vetsi delay a packet loss
No, ja to vidim tak, ze navrhne nejaky vhodny paterni point-to-point spoj, kam by se parabolka pouzila a tam se to strci (predpokladam, ze bude zverejnene kde bude). Osobne tu parabolu stejne neuziju...
Soutez jsem nevyhlasoval ani neorganizoval, ale mam reseni. Muzu jako cenu jednomu z vitezu venovat 60x55cm offsetovou parabolu s ucinnym ozarovacem. Zkousky prototypu dopadly vyborne, hotove anteny budou zhruba za 14 dni. Puvodne jsem akci rozjizdel hlavne pro Prosek&okoli, ale podarilo se mi koupit cely balik parabol za lepsi cenu, takze neco zbyde. Obe anteny budou mit podobne parametry, takze si vyherci nemusi navzajem zavidet.
Jo a nerad bych svoji nabidkou nejak konkuroval Krovakovi. Jeho parabola je opravdu nadherny kus remeslne prace a podle rozmeru by mela mit dokonce lehce vetsi zisk nez moje offsetka.
P.S.: Pokud by anten bylo potreba vic, tak neni v zasade problem, pro paterni spoje na nodech, ktere splnuji moji predstavu o czfree, jsem ochoten je nechat za cenu materialovych nakladu. Ale upozornuju ze moje kriteria jsou pomerne velmi prisna.
Tim to vznasim zadost na o prideleni parabolky pro AP Zajsoft, do hloubetina, pro zahusteni site a nasledne rozsireni trasy(na lehovec, CM, etc...)
Realizace spoje bude hotova do konce kvetna 2004, jinak predam dalsimu zajemci.
Predem dekuji za kladne vyrizeni me zadosti.
Mirek Zajic aka Zajsoft
Takže jsme si to myslím už všechno řekli - výherce nemá námitek, Zajsoft potvrdil převzetí výhry... no... původně jsem si to představoval trochu jinak, než že se výherce výhry zřekne... ale Zajsoft tu anténu snad také nehodí do popelnice :-)
Takže celou záležitost můžeme nyní pokládat za uzavřenou, myslím.