Čauky, mohl by mi někdo pomoci. Chtěl bych se přes CZFree připojit k NETu a nevím jak na to. Bydlím v Hasovce a výhled mám asi nejlepší na aweho. Co a jak mám provést, abych dal dohormady připojení. S WiFi zatím zkušenosti nemám. Jak si můžu vůbec ověřit, jestli mám nějakej signál nebo ne?
Díky všem ....trpělivým
Přesně to jsem udělal ještě před tím, než jsem sem psal ten příspěvek...
Node mám ... jmenuje se lukash2 a tu viditelnost jsem taky zjiš?oval... Tak davam zase vedet
Chtěl bych poradit jak na to? Co koupit? Co udělat než něco koupím apod.?
Díkes moc.
OK, IRC jsem sice použil asi 2x a to před cca 5ti lety...ale díky tomu, že jsi tak vtipný, tak to zkusím zas.
Pozice nováčka je opravdu záviděníhodná ach jo
Hele, ty i poskytuješ připnutí do iNETu nebo jenom do sítě CZFree?
Snad pujde to IRC...
"L"
Nejsu sice nováček, ale přestěhoval jsem se do modřan, tak bych se chtěl zeptat, jestli je možné se připojit. vegetím v ulici Urbánkova, z baráku je vidět celý protější svah, tj. směrem k modřanské poliklinice.
no pekny , tak te tu vitame.
nekam te urcite pripojime.
jak na to koukam, tak to vidim zatim na bluehillz,
pripadne casem na nove APcko ktere planujeme u vas vzadu stavet.
kdyztak to muzem probrat na IRC (irc.i.cz, #praha12.net), nejak se ozvi.
Ahoj, mohl by mi někdo pomoci. Chtěl bych se přes CZFree připojit k NETu . Bydlím v Hodkovickach a výhled mám na budovu Microna, Orionka, dale vidim na NODE: fatalist, dramaa mozna maruska. Na zadne AP z monitoru nevidim(tresen - mpopo..) .. Neni nejaka moznost na nekoho se pripojit.. Neni nejaky pristup. bod na Microne?
Díky všem
Dik za tip.. Teoreticky vidim na CHAP01.CZFree.Net, ohledne wifi jsem novacek, tudiz nemam zatim potrebne HW.. Musim si od nekoho pucit wifilan + ant. a zamerit te.. nebo tak neco..