ja uz sem to kdysi psal, dokonce do noveho vlakna (tusim "je treba Tx") ale nak to nemelo velky ohlas ale prece. kdyby sel ten TP kabel natahnout od pc az na strechu a do trubky, tak by se usetrilo za Tx. stacilo by mozna na interface pridat ten "invertorovy budec led" , pripajet ledku a blikat, ne? ....... zatim sem twistra moc nestudoval, ale pokud je to zamenitelne za aui.... myslim ze by to neco usetrilo.... hlavne robotu...
A co to udelat jako doplnek? Proste byla by jeste jedna desticka jen s TP trafkem + nejakou bizuterii okolo a ta by se propojila pres TP kabel se soucasnym Twistrem a na druhe strane by se mohl natahnout delsi kabel. To by mi prislo momentalne jako nejschudnejsi reseni, kdyz vyroba soucasnych desek v poctu cca. 300ks je jiz rozjeta...
Muzes prosim nakreslit schema, jak to tam dobastlit s pouzitim toho 20F001?
koukam že tam jsou paralelně dva linkový budiče možná to bude chtít upravit ty odpory co jsou v serii, navíc to trafo musí bejt co nejblíž budičům, protože je v něm filtr. právě proto, aby vyšší harmonický signálu, který jsou nanic nezpůsobovaly na kabelu odrazy a rušení,...
takže jedině to dolepit přímo do krabičky s twitrem.
máte už někdo funkční twister aby jste to odskoušel ?
Vzdyt mate tistaky na webu. Tak si to naloadujte do PCB a svuj oblibeny typ trafka
si tam podle jeho katalogoveho listu nainterfacujte. Staci to prodlouzit na jednu stranu, kdyz
nechate montazni diry na miste pujde to montovat do normalni krabicky.
Mam moznost sehnat 50ks Tx led HPWT-BD00-00000 za 20,- Otazka je ma nekdo zajem ? 2 problemek su z jizni moravi takze asi rozesilka postou. ( pripadne do hromadna preprava a na urcenem miste si to rozeberete.)