to: hamlet
Sraz jsme domluvili vcera, myslime, ze je potreba dohodnout a vyjasnit spousta zalezitosti. Hlavne kdo do toho chce jit, jakou ma viditelnost, moznosti,.. Ocekam, ze se sejdeme vsichni z Rep a okoli! Nekteri se jiz ozvali. A do te doby muzeme resit vsechny otazky tady na foru a pres icq. Mejte se
xor
Ja to mam napsany. Kolik nas vubec bude? Nevyplatila by se nejaka rezervace (zaridil bych to, mam to za bukem)? Kdyby kazdej, kdo chce prijit, napsal na freenet.beet@mikeware.cz, spocitam to a zajistim. At tam nejsme na stojacku ;-)
Vyhovuje vsem ten cvrtek 7.11.2002 od 7.00 vecer?
Mne totiz krute nevyhovuje a tak se ptam,
jestli jsem v teto situaci sam,
anebo je tu jeste nekdo jiny, komu by to vyhovovalo vic o neco pozdeji anebo treba az o vikendu. Nechci ale nijak sobecky menit termin jen kvuli mne.
Jo, bylo by vhodne vytisknout mapu Rep (a okoli),
pro zakresleni zakladni situace bodu.
Bohuzel nemam k dispozici tiskarnu... :(
ta mapa uz me napadla a vytisknu to. Abysme to ale meli vsichni jednodussi, prosim vas jeste jednou, zaneste svoji polohu do mapy czfree! tesim se na dalsi pripominky, piste sem!
Ja jdu taky, sice jeste nevim kde presne to je ale pruhon ten vim (je to asi smesny my pivni narod a ja nevim kde je hospoda co?)
me cas vyhovuje jak v 7:00 tak i 20:00
den je navic ok urcite. uz bych nic nemenil. krom casu a to maximalne o tu 1 hodku nebot pak by v tom by peknej zmatek
Jeste bychom asi potrebovali jednu vec, a to viditelnost z okolnich nodu. Podle toho bychom meli byt schopni potom naplanovat alespon vyhledove ap z Rep dal, pripadne naopak, zkratka navaznost patere.
Jsem na tom ted moc spatne s casem, nemohli byste prosim nekdo, kdo se zucastni, prozkoumat okolni nody, jak je to s jejich konektivitou a co z Rep je vlastne odtud videt? Vypada to, ze smysluplny to je pres Bilou Horu (krovak). Node 'tabu' nema fotky. Mozna to stoji za to pres Stodulky, smerem na Motol je nejak pusto (neni divu).
BTW chapu tu mapu spravne, ze on-line je pro ni ten, kdo ma konektivitu na pater? Chybi mi tam info o vzajemne konektivite mezi nody, myslim to, ze vubec bezi. Vzdyt spousta lidi pise "tak a jedu proti ..." a pritom maji status 'in planning' ...