AmoRico
Newbie
|
Tak už jsem konečně dočetl celý tenhle tread, zkoušel všechno možné, ale marně.
Nahrál jsem si nejnovější trx od Olega na 500g pro moji 500b (píše se tu, že to neva). Podle web rozhraní mi to píše, že je to pro 500g, takže to se podařilo. Zkoušel jsem i jiné trx (bez úspěchu).
Problém začíná s konfigurací. Programem APtest2 mi jde (monitoruje signál), ale nejde mi se připojit z IE na stránku poskytovatele, kde má třeba i testovej soubor pro zjištění rychlosti spojení. Před týdnem, když jsem tam měl stary firmware s návodem jak na klienta od Technika, tak to s pomocí AP, na který se chci připojit jsme to rozchodili.Po restartu to ale, jak je známo, vše zapomene.
Bohužel majítel AP, na kterého se chci připojit mi to nastavil a zapomněl mi říct jak, abych ho už neotravoval (na ICQ nějak moc není a nebo zrovna odchází). Teď nemá poslední dobou moc času a já jen čtu a čtu, a čím více času tu trávím čtením, tím víc mám chu? to vyhodit.
Tenkrát jsem mu dal přístup na AP, aby se na to kouknul. Po ICQ jsme si psali, co mám udělat a jediné, co jsem v PC udělal bylo snad jen "route add ..." z příkazového řádku a pak už mi ping na jeho AP šel. Teď už se o to snažím několik dní a marně (informace, které potřebuju mám - přidělená IP, GW, DNS, mask)
Poradí mi někdo, kde můžu ve web nastavení toto změnit? Když jsem zvolil AP ve web rozhraní tak mi v levém menu zmizelo dost položek jako USB a CAMERA, NAT nastavení, apod. Co když o to budu mít v budoucnu zájem? AP mi běží na 192.168.1.1, 255.255.255.0, PC pak to samé až na IP (ta je 192.168.1.2 a GW 192.168.1.1).
Pokud to jde příkazy z webnastavení z příkazové řádky s Refresh tlačítkem, tak to taky nevadí.
Předem mockrát děkuju.
|