no to co tu řešíte kolem resetů je bych řekl něco jiného než mám já poněvadž já mám problém s tim že se najednou vytratí z AP signál a už nevysílá dokavaď si toho nějkej klient nevšimne ne že by to bylo na 5 sec .... někdy to je 15minut někdy 3dny jak si toho kdy kdo všimne
1) Jsem si docela jistý že karta přestane vysílat signál.... poněvadž klienti se nepřipojí a právě že se jim Apčko ztratí z NetStumblera
2) muzu sem dat potom vypis ze syslogu kdyz to cely hapne ale nejdriv se mi nejakej musi udelat dneska to spoustim (vono to moc dlouho nebude trvat do spadnuti) nebo se nejedná o syslog ci dmesg??
3) všem klientům se AP ztratí - 2 mají XI626 s 1.5.6 myslim a jeden ma edimax-realteka
Co se týče "vytracení" signálu, měl jsem trošku podobný problém. Z ničeho nic klesla úroveň signálu na 50% původní síly. To znamená, že vzálenější klienti měli dost špatný signál i krátké výpadky. TXpower bylo nastaveno správně, reset karty nepomohl. Pomohl až reboot routeru. Samavolné resety karty skoro nemam, klienti maji FW 1.7.4 nebo 1.8.0. Co se týče aplikování patche JBohac.. Pokud je nepoužíváte a karty fungují podle vás spolehlivěji, jak nastavujete výkon po resetu?
Mozna ze mam stejny problem. Karta se dostane do nejakeho nespecifikovaneho stavu kdy prestane posilat a prijimat pakety. Myslel sem si, ze to bude tim disasociovanim, ale to zcela vymizelo. Ja to resim tim, jka sm popsal vyse. Nekdo mi rikal, ze to hodne zavisi na tom, jaky klienti resp. jak kvalitne jsou pripojeni (sila signalu).
Stava se to, kdyz ma klient slabej signal. Tady na proseku se to tak chovalo i na jinych APeckach. Nevim jaka je situace nyni, ale dotlacili jsme vicemene vsechny klienty, aby si udelali kvalitnejsi anteny.